Dünyanın en tuhaf ailesinin yeni serüvenlerini anlatan Addams Ailesi 2, bu hafta sonu vizyona giriyor

2.948 Gösterim
11 Kasım 2021 16:37
Dünyanın en tuhaf ailesinin yeni serüvenlerini anlatan Addams Ailesi 2, bu hafta sonu vizyona giriyor

Birbirinden garip mensuplarıyla meşhur Addams ailesi, yeni serüvenleriyle izleyicinin karşısına çıkıyor. Merakla beklenen Addams Ailesi 2 (The Addams Family 2), 12 Kasım'da gösterime giriyor.


Karikatürist Charles Addams tarafından yaratılan, sinema ve televizyon tarihi boyunca birçok kez yeniden uyarlamayla izleyici karşısına çıkan ünlü Addams Ailesi'nin animasyon filmi 2019 yılında gösterime girmiş ve dünya genelinde $203,78 milyon hasılata ulaşarak devam filminin kapılarını aralamıştı. İlk filmde yönetmen koltuğunda oturan Greg Tiernan ve Conrad Vernon'a Laura Brousseau ve Kevin Pavlovic'in dahil olduğu Addams Ailesi 2 (The Addams Family 2), 12 Kasım'dan itibaren seyirciyle buluşuyor.

 

Ailesiyle büyük bir gurur duyan baba Gomez, ailenin sakin otoritesi anne Morticia, aile bireyleri arasında zekasıyla öne çıkan sarkastik Wednesday ve bir şekilde etrafına zarar vermeyi başaran Pugsley, bu kez aile bağlarını güçlendirmek adına bir geziye çıkıyor. Pek tabii, söz konusu Addams ailesi olunca yolculuk boyunca birbirinden ilginç olaylar eksik olmuyor.

 

ABD'de ekim ayı içerisinde gösterime giren ve dünya genelinde şu ana kadar $100 milyonun üzerinde hasılat yapmayı başaran Addams Ailesi 2'nin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.