Daniel Day-Lewis oyunculuğu bırakıyor!

4.066 Gösterim
21 Haziran 2017 10:30
Daniel Day-Lewis oyunculuğu bırakıyor!

Usta oyuncu Daniel Day-Lewis'in, bu yılın sonunda vizyona girecek yeni filminden sonra oyunculuk kariyerine nokta koyacağı belirtildi.


Aktif oyuncular içerisinde en usta isimlerden biri olarak gösterilen, üç Oscarlı aktör Daniel Day-Lewis, oyunculuğu bırakıyor. Variety'nin özel haberine göre Day-Lewis, Paul Thomas Anderson ile yeniden bir araya geldiği, 2017'nin sonlarında izleyiciyle buluşacak olan Phantom Thread filminden sonra oyunculuk kariyerini noktalayacak.

Usta oyuncunun temsilcisi Leslee Dart da bu haberleri doğrulayarak, Day-Lewis'in oyunculuğu bıraktığını, yıllardır beraber çalıştığı insanlara ve filmlerini izleyen seyircilere müteşekkir olduğunu fakat bu kararın sebepleri hakkında oyuncudan bir açıklama gelmeyeceğini söyledi. Toplamda beş Oscar adaylığı bulunan Daniel Day-Lewis, My Left Foot, There Will Be Blood ve Lincoln filmleriyle En İyi Erkek Oyuncu Oscarına uzanarak bu ödülü üç kere kazanabilen ilk aktör olmuştu. Bu açıklamalara göre, Day-Lewis'in son filmi There Will Be Blood'tan sonra Paul Thomas Anderson'la buluştuğu Phantom Thread olacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.