Cowboy Bebop'ın canlı çekim uyarlamasından resmi fragman yayınlandı

1.616 Gösterim
27 Ekim 2021 18:00
Cowboy Bebop'ın canlı çekim uyarlamasından resmi fragman yayınlandı

Netflix'in aynı isimli animeden uyarlanan dizisi Cowboy Bebop'tan fragman yayınlandı. Dizi, 19 Kasım'da ekranlara gelecek.


1998-1999 yılları arasında yayınlanan 26 bölümüyle en sevilen animeler arasında yerini alan Cowboy Bebop, geçtiğimiz günlerde tüm bölümleriyle Netflix'te yayınlanmaya başlamıştı. Önümüzdeki ay ise dünya çapında üne sahip animenin dizi uyarlaması yine aynı platformda sevenleriyle buluşacak. Genel olarak uyarlamalarda yapıldığı gibi aynı hikayeyi anlatmakla kalmayacak yapım, animenin kilit karakterlerinin geçmişlerine de giderek orijinal yapımın izleyicilerinin uzun yıllardır akıllarında olan soruları da cevaplayacak.

 

Cowboy Bebop, her biri kendi geçmişinden kaçmaya çalışan Spike Spiegel, Jet Black ve Faye Valentine adında üç ödül avcısının, güçlerini birleştirip güneş sisteminin en azılı suçlularının peşine düşerken yaşadıkları maceraları konu alıyor. Birbirine hiç benzemeyen bu karakterlere dizide sırasıyla John Cho, Mustafa Shakir ve Daniella Pineda hayat veriyor. Ünlü oyunculara Vicious karakterini canlandıran Alex Hassell ve Julia karakterini canlandıran Elena Satine gibi isimler eşlik ediyor.

 

Dizinin danışmanlığını orijinal animenin yönetmeni Shinichirō Watanabe yaparken, orijinal müziklerin bestecisi Yoko Kanno da bu uyarlama için ekibe katkı sağlayan bir diğer isim oluyor. On bölümden oluşacak ve 19 Kasım'da yayınlanacak sezonun fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: IndieWire

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.