Burak Deniz ve Alina Boz'un başrollerini paylaştığı yeni dizi Maraşlı, ilk bölümüyle başlıyor

3.453 Gösterim
11 Ocak 2021 10:45
Burak Deniz ve Alina Boz'un başrollerini paylaştığı yeni dizi Maraşlı, ilk bölümüyle başlıyor

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerini ünlü oyuncular Burak Deniz ve Alina Boz'un paylaştığı yeni dizi Maraşlı, bu akşam yayınlanacak olan ilk bölümüyle Atv ekranında seyirciyle buluşuyor.


Bugüne kadar birçok önemli diziye imza atan Tims&B Productions'ın heyecan veren yeni dizisi Maraşlı, bu akşamdan (11 Ocak) itibaren seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. İlk bölümü, saat 20.00'da Atv ekranlarında yayınlanacak olan dizi, geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Eski asker Maraşlı’yı Burak Deniz’in, fotoğraf sanatçısı Mahur’u Alina Boz’un canlandırdığı dizide ikiliye Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Serhat Kılıç, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala ve Bedriye Rosa Çelik gibi isimler eşlik ediyor.

Senaryosunu Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur’un kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Arda Sarıgün’nün üstlendiği Maraşlı, her Pazartesi saat 20:00’de Atv ekrana gelecek. Filmin detaylı konusu ise şöyle:

 

Özel Kuvvetler’den ayrılma eski bir asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözüpek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı’nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş’in vurulduğu gündür. Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Bir gün sahaf dükkanından içeri dünyalar güzeli Mahur Türel girer ve Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur’un hayatını kurtarır. Ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.