Box Office Türkiye: Recep İvedik 5, emin adımlarla rekora yürüyor

13.247 Gösterim
13 Mart 2017 17:45
Box Office Türkiye: Recep İvedik 5, emin adımlarla rekora yürüyor

Recep İvedik 5, hafta sonunda elde ettiği seyirci rakamıyla art arda dördüncü kez Box Office Türkiye'nin zirvesinde yer almayı başardı.


Recep İvedik 5, dördüncü hafta sonunda 456.812 biletli seyirci tarafından izlenerek Box Office Türkiye'deki liderliğini sürdürdü. Recep İvedik 5 bu sonuçla, geçen yılın nisan ayında gösterime giren Küçük Esnaf'tan beri dört hafta üst üste gişe lideri olmayı başaran ilk yerli yapım oldu. Filmin dördüncü hafta sonu rakamları, tüm zamanların seyirci rekoru konusuna da bir nebze ışık tuttu. Dördüncü hafta sonu itibarıyla 6.205.614 seyirciye ulaşan Recep İvedik 5, kendisine rekoru getirecek rüzgarı yakalamışa benziyor.

Bir önceki hafta sonunda gösterime giren ve etkileyici bir açılışa imza atan Logan, bu performansını ikinci hafta sonuna da taşımayı başardı. Hugh Jackman'ı son kez Wolverine olarak izlediğimiz Logan, hafta sonunda 181.795 biletli seyirci tarafından izlenerek listenin ikinci sırasında yer aldı.

 

Box Office Türkiye 10-12 Mart hafta sonu listesinin üçüncü ve dördüncü sıralarında vizyonun iki yeni filmi yer aldı. King Kong v Godzilla sinema evreninin ikinci filmi Kong: Kafatası Adası, 137.470 seyirciyle üçüncü sırada yer alırken, Kaman Kardeşlerin yeni filmi Deli Aşk, 128.844 seyirciyle dördüncü sıradan açılışını gerçekleştirdi. Listenin beşinci sırasında yer alan yapım ise Ferzan Özpetek'in yönettiği İstanbul Kırmızısı oldu. Film, şimdiden Özpetek'in Türkiye'de en çok seyredilen filmi olmuş durumda.

10 - 12 Mart 2017 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.