Box Office Türkiye: Maymunlar Cehennemi: Savaş, gişede yeniden lider!

3.091 Gösterim
31 Temmuz 2017 18:00
Box Office Türkiye: Maymunlar Cehennemi: Savaş, gişede yeniden lider!

Maymunlar Cehennemi: Savaş (War for the Planet of the Apes), vizyondaki üçüncü hafta sonunda yeniden Box Office Türkiye'nin zirvesine yerleşti.


Modern Maymunlar Cehennemi üçlemesinin son filmi Maymunlar Cehennemi: Savaş, vizyondaki üçüncü hafta sonunda 57.334 biletli seyirci tarafından izlenerek iki hafta aradan sonra yeniden Box Office Türkiye'nin zirvesine yerleşti. 500 bin seyirci baremini geride bırakan film, 2014 yılında yaklaşık 626 bin seyirci tarafından izlenen serinin ikinci filmi Şafak Vakti gibi toplamda 600 bin baremini geçecek gibi duruyor.

Hafta sonu gösterime giren yeni filmler arasında en iyi açılışı yapan film Charlize Theron'lu Sarışın Bomba (Atomic Blonde) oldu. Film, 53.173 seyirciyle listenin ikinci sırasında yer aldı.

 

Haftanın merak edilen bir diğer yeni filmi Valerian ve Bin Gezegenler İmparatorluğu (Valerian and the City of a Thousand Planets), 49.956 seyirciyle Box Office Türkiye'ye üçüncü sıradan giriş yaparken, bir önceki hafta sonunun lideri Dunkirk 46.437 seyirciyle listede kendine dördüncü sıradan yer bulabildi. Vizyondaki dördüncü hafta sonunu geride bırakan Örümcek-Adam: Eve Dönüş (Spider-Man: Homecoming) ise listenin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

28 - 30 Temmuz 2017 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.