Box Office Türkiye: Aile Arasında, 540 bin seyirciyle zirvedeki yerini korudu

6.673 Gösterim
18 Aralık 2017 17:40
Box Office Türkiye: Aile Arasında, 540 bin seyirciyle zirvedeki yerini korudu

Gülse Birsel'in senaryosunu kaleme aldığı Aile Arasında, üçüncü hafta sonunda 540 bin seyirci tarafından izlenerek Box Office Türkiye'deki liderliğini korudu.


Yılın son çeyreğinde iyice momentum kazanan gişede, beş hafta sonu üst üste zirvede yer alan Ayla'dan bayrağı teslim alan Aile Arasında, vizyondaki üçüncü hafta sonunda da 500 binin üzerinde seyirci tarafından izlenerek zirvede yer aldı. Film, böylelikle bu yıl içerisinde üç hafta sonu üst üste 500 binden fazla seyirci çekebilen ikinci yapım oldu (İlki seyirci rekorunun da şu anki sahibi olan Recep İvedik 5). On yedi günde toplam 2.466.579 seyirciye ulaşan Aile Arasında'nın vizyon macerası sonuçlandığında toplam kaç seyirciye ulaşacağını ise filmin, arkasına aldığı rüzgarı daha ne kadar sürdürebileceği belirleyecek.

Sezona hızlı giriş yapan yerli filmlerin performanslarıyla sene bitmeden yıllık seyirci toplamı 68,8 milyon seyirciye ulaşmış durumda. 1,3 milyon seyircinin salonlardaki yerlerini aldığı 15-17 Aralık hafta sonu bir rekora da vesile oldu. Geride bıraktığımız hafta sonuyla birlikte, ilk kez sekiz hafta sonu üst üste toplam seyirci sayısı bir milyonun üzerini gördü.

 

Tüm bunların ötesinde, dünya genelinde geçtiğimiz haftanın sinema olayı Star Wars: Son Jedi'ın gösterime girmesiydi. Açılışını dünya genelinde $450 milyonla gerçekleştiren film, ülkemizde hafta sonunda 222.987 seyirci tarafından izlendi ve Box Office Türkiye'ye ikinci sıradan giriş yaptı.

 

Vizyondaki sekizinci hafta sonunu geride bırakan Ayla, 186.266 seyirciyle üçüncü sırada yer alan yapım oldu. Film, böylelikle 5 milyon seyirci baremine ulaşmış oldu. Listenin dört ve beşinci sıralarında ise sırasıyla Maide'nin Altın Günü ile Öteki Taraf filmleri yer aldı.

15 - 17 Aralık 2017 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.