Box Office ABD: Crazy Rich Asians, ikinci hafta sonunda neredeyse hiç kayıp yaşamayarak gişe liderliğini sürdürdü

2.377 Gösterim
27 Ağustos 2018 13:25
Box Office ABD: Crazy Rich Asians, ikinci hafta sonunda neredeyse hiç kayıp yaşamayarak gişe liderliğini sürdürdü

Bir önceki hafta sonunda Box Office ABD'ye birinci sıradan giiş yapan Crazy Rich Asians, ilk hafta sonunda elde ettiği hasılatı çok büyük ölçüde koruyarak gişe liderliğini devam ettirdi.


Box Office ABD'ye etkileyici bir açılış performansıyla giriş yapan Crazy Rich Asians, ikinci hafta sonunda bu performansını daha da yukarı taşıdı. Geniş dağıtıma giren ve spesifik bir tatil hafta sonuna denk gelmeyen filmler arasında en düşük ikinci hafta sonu düşüş oranlarından birine imza atan film, ilk hafta sonuna göre sadece 6% kayıp yaşadı ve elde ettiği $25 milyonla gişe liderliğini sürdürdü.

Jason Statham'ın başrolünde yer aldığı Meg: Derinlerdeki Dehşet, vizyondaki üçüncü hafta sonunda $13 milyon elde ederek Box Office ABD ikinciliğini korudu. Film dünya genelinde $400 milyon hasılatı da geride bıraktı.

 

Hafta sonunun yeni filmlerinden Edepsiz Kuklalar (The Happytime Murders), $10 milyonla açılışını üçüncü sırada gerçekleştirirken Mission: Impossible - Fallout elde ettiği $8 milyonla dördüncü sırada yer aldı. Disney yapımı Christopher Robin ise $6,35 milyonla listenin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

Box Office ABD (24 - 26 Ağustos 2018)

  1. Crazy Rich Asians - $25 milyon (~2,5 milyon seyirci)
  2. Meg: Derinlerdeki Dehşet - $13 milyon (~1,3 milyon seyirci)
  3. Edepsiz Kuklalar - $10 milyon (~1 milyon seyirci)
  4. Mission: Impossible - Yansımalar - $8 milyon (~825 bin seyirci)
  5. Christopher Robin - $6,35 milyon (~675 bin seyirci)
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.