Box Office ABD: Candyman, $22,4 milyonla gişeye birinci sıradan giriş yaptı

1.670 Gösterim
30 Ağustos 2021 12:18
Box Office ABD: Candyman, $22,4 milyonla gişeye birinci sıradan giriş yaptı

Get Out ve Us gibi filmlerle korku türüne farklı bir soluk getiren Jordan Peele'ın yapımcı koltuğunda oturduğu Şeker Adamın Laneti (Candyman), açılış hafta sonunda yaklaşık $22,4 milyon hasılata ulaşarak Box Office ABD'nin yeni lideri oldu.


Captain Marvel'ın devam filmini yönetecek olan Nia DaCosta'nın yönetmen koltuğunda oturduğu Şeker Adamın Laneti (Candyman), ABD'de gösterimdeki ilk hafta sonunda beklentilerin üstünde bir açılış performansıyla $22,4 milyon hasılata ulaştı ve Box Office ABD'ye birinci sıradan giriş yaptı. Prodüksiyon bütçesinin $25 milyon civarı olduğunu düşünürsek, film pandemi koşullarında bile vizyondan kâr ile ayrılmayı başaracak gibi duruyor.

 

Son iki hafta sonunun gişe lideri Gerçek Kahraman (Free Guy), gösterimdeki üçüncü hafta sonunu $13,6 milyonla ikinci sırada geçirirken, Paw Patrol Filmi $6,6 milyon üçüncü sırada kendine yer buldu. Beşinci hafta sonunu geride bırakan Jungle Cruise, $5 milyonla dördüncü basamakta haftayı kapatırken, Nefesini Tut 2 (Don't Breathe 2) $2,8 milyonla listenin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (27 - 29 Ağustos 2021) 

 

1- Şeker Adamın Laneti (Candyman) - $22,4 milyon 

2- Gerçek Kahraman (Free Guy) - $13,6 milyon

3- Paw Patrol Filmi (Paw Patrol: The Movie) - $6,6 milyon 

4- Jungle Cruise - $5 milyon 

5- Nefesini Tut 2 (Don't Breathe 2) - $2,8 milyon

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.