Box Office ABD: Belalı Tanık gişe liderliğini korudu

3.141 Gösterim
28 Ağustos 2017 10:15
Box Office ABD: Belalı Tanık gişe liderliğini korudu

Box Office ABD'nin lideri değişmedi. Ryan Reynolds ve Samuel L. Jackson'ın başrollerinde yer aldığı Belalı Tanık (The Hitman's Bodyguard), vizyondaki ikinci hafta sonunda gişe liderliğini korudu.


Kuzey Amerika gişesinde yaz aylarında gerçekleşen düşüş dibe vurmuşa benziyor. Öyle ki geride bıraktığımız hafta sonu, Box Office ABD'de ilk on ikiye giren filmlerin toplamda $50 milyonu aşamamasıyla 2001 Eylül'ünden beri en kötü hafta sonu olarak kayıtlara geçti. Gişenin şu anda içerisinde bulunduğu durumu şöyle tarif edebiliriz: Dünya boksunun iki önemli ismi Floyd Mayweather Jr. ile Conor McGregor'u karşı karşıya getiren ve canlı olarak 532 sinema salonunda yayınlanan maç, cumartesi günü içerisinde $2,6 milyon elde ederek günü Box Office ABD'de üçüncü sırada tamamlamayı başardı. Boks maçı hafta sonu toplamında ise sekizinci sırada yer aldı.

Toplamda sadece $67 milyon hasılatın toplanabildiği hafta sonunda gişe lideri ise değişmedi. Ryan Reynolds ile Samuel L. Jackson'ın başrollerinde yer aldığı Belalı Tanık $10 milyonla zirvedeki yerini korudu.

 

Annabelle: Kötülüğün Doğuşu (Annabelle: Creation), $7,35 milyonla Box Office ABD'nin ikinci sırasında yer alırken, hafta sonunun yenilerinden Balerin ve Afacan Mucit animasyonu açılışını üçüncü sıradan gerçekleştirdi.

 

Jeremy Renner ve Elizabeth Olsen'in başrollerinde yer aldığı Wind River, $4,4 milyonla dördüncü sıradan kendine yer bulurken, Steven Soderbergh'in sinemaya geri dönüş filmi Şanslı Logan (Logan Lucky) ise haftayı beşinci sırada kapattı.

Box Office ABD (25 - 27 Ağustos 2017)

  1. Belalı Tanık - $10 milyon (~1,2 milyon seyirci)
  2. Annabelle: Kötülüğün Doğuşu - $7,35 milyon (~800 bin seyirci)
  3. Balerin ve Afacan Mucit - $5 milyon (~550 bin seyirci)
  4. Wind River - $4,4 milyon (~500 bin seyirci)
  5. Şanslı Logan - $4,37 milyon (~480 bin seyirci)
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.