Barbie Ferreira, Euphoria'dan ayrıldığını açıkladı

3.231 Gösterim
25 Ağustos 2022 13:28
Barbie Ferreira, Euphoria'dan ayrıldığını açıkladı

Euphoria'nın sevilen karakteri Kat Hernandez'e hayat veren oyuncu Barbie Ferreira, kişisel sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla dizinin 3. sezonunda rolüne geri dönmeyeceğini açıkladı.


Euphoria'nın sevilen karakterlerinden Kat Hernandez'e hayat veren oyuncu Barbie Ferreira, Instagram'da yaptığı paylaşımla artık dizinin kadrosunda yer almayacağını açıkladı. "Kat gibi çok özel ve çetrefilli bir karaktere dört yıl boyunca hayat verdikten sonra, gözyaşları içinde ona veda etmek zorunda kalıyorum. Umarım birçoğunuz benim yaptığım gibi onda kendinizi görebilmişsinizdir ve onun bugünkü karaktere dönüşme yolculuğunu görmek size keyif vermiştir. Ona tüm ilgimi ve sevgimi verdim. Umarım sizler de bunu hissedebilmişsinizdir. Seni seviyorum Katherine Hernandez" sözleriyle diziye veda eden oyuncuyla ilgili HBO'dan henüz resmi açıklama gelmedi.

Brezilya kökenli Amerikalı oyuncunun hayat verdiği Katherine "Kat" Hernandez, tarzını yenileyip cinsellik konusunda kendisine daha fazla güvenmeye başladığından beri dizi için beden olumlama figürü olmuştu. Alexa Demie ile Sydney Sweeney'nin oynadığı Maddie ile Cassie'nin yakın arkadaşı olan Kat, ikinci sezonda ilk sezona nazaran daha geri planda kalmış ve bu oyuncuyla dizinin yaratıcısı Sam Levinson'ın yaşadığı iddia edilen gerginliğe bağlanmıştı. Ferreira'nın çekimler sırasında seti terk ettiği söylentileri hem HBO hem de oyuncu tarafından yalanlanmıştı.

 

Barbie Ferreira, Euporia'da rol alırken 2020 yılında Unpregnant filminde Bailey Butler karakterini oynamış ve son olarak Jordan Peele'ın yönettiği Nope'ta Nessie'yi canlandırmıştı.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.