Bad Moms'ın devam filmi A Bad Moms Christmas'tan fragman yayınlandı

2.386 Gösterim
6 Eylül 2017 18:00
Bad Moms'ın devam filmi A Bad Moms Christmas'tan fragman yayınlandı

2016 yılının en çok kazandıran komedilerinden Bad Moms'ın devam filmi A Bad Moms Christmas'ın yeni fragmanı yayınlandı. 


İlk film Bad Moms ile büyük hasılat kazanan STX, vakit kaybetmeden yapımına başladığı serinin ikinci filmi A Bad Moms Christmas'ın yeni fragmanını yayınladı. Mila Kunis, Kristen Bell, ve Kathryn Hahn tekrar oyuncu kadrosunda yer alırken, kadroya Susan Sarandon, Christine Baranski ve Cheryl Hines gibi oyuncular da eklendi. Filmde annelik algısının dışına çıkan ve mükemmel anne olmaya çalışarak kendini unutan kadınlarla mücadele eden üçlünün hikâyesi anlatılıyor. Yeni ekibiyle heyecan yaratan filmin resmi özeti ise şöyle: 

 

Mükemmel annelik olgusuna karşı çıkarak, onlardan beklenen sorumluluk ve istekleri karşılamayan bu üç anne, kendi aileleri için güzel bir Noel düzenlemeye çalışırlar ancak aynı zamanda annelerini ağırlamak zorundadırlar. Hikâyenin sonunda ise hem güzel bir Noel geçirmeyi hem de anneleriyle daha yakın olabilmeyi başarırlar. 

The Hangover üçlemesinin senaristliğini de yapan Jon Lucas ve Scott Moore, A Bad Moms Christmas'ın hem senaristliğini hem de yönetmenliğini üstleniyorlar. Film Türkiye'de 3 Kasım 2017'de vizyona girecek. 

 

Filme ait yeni yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.