Andy Serkis'in ilk yönetmenlik deneyimi Breathe'den yeni fragman yayınlandı

2.855 Gösterim
20 Eylül 2017 13:30
Andy Serkis'in ilk yönetmenlik deneyimi Breathe'den yeni fragman yayınlandı

BFI Londra Film Festivali'nin açılış filmi, yönetmenliğini Andy Serkis'in üstlendiği, başrollerini ise Andrew Garfield ve Claire Foy'un paylaştığı Breathe filminden fragman yayınlandı.


Maymunlar Cehennemi Savaş (War for the Planet of the Apes)'ta Caesar karakterini canlandıran, Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi'nde Gollum ile özdeşleşen Andy Serkis'in ilk yönetmenlik deneyimini yaşadığı filmi Breathe'den yeni fragman geldi. 

 

Filmde çocuk felcine yakalanan Robin Cavendish'in bunu reddedişi ve bu hastalığa yakalanan diğer insanlara nasıl ilham verdiği anlatılıyor. Resmi özeti ise şöyle: "İlk yönetmenlik macerasını yaşayan Andy Serkis, korkunç bir hastalık karşısında yenilgiyi reddeden Robin ile Diana Cavendish'in aşk hikayesini anlatıyor. Robin çocuk felci geçirdiğinde ona beş ay ömür biçiyorlar. Diana'nın ikiz kardeşleri (Tom Hollander) ve mucit Teddy Hall'un (Hugh Bonneville) yardımları sayesinde, Robin ve Diana, dolu ve tutkulu bir yaşam aramak için hastane koğuşundan kaçmaya karar verirler; ve bu arayış diğer hastalara da bir umut ışığı olacaktır."

Senaryosunu William Nicholson'ın yazdığı Breathe, kadrosunda ise Hugh Bonneville, Tom Hollander, Stephen Mangan ve Dame Diana Rigg gibi oyuncuları da barındırıyor. 

 

TIFF'de prömiyerini yapan, BFI Londra Film Festivali'nin açılış filmi olan Breathe'in yeni fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.