Alex Garland'ın yeni filmi Men'in başrolü için Jessie Buckley ile görüşülüyor

2.531 Gösterim
7 Ocak 2021 12:00
Alex Garland'ın yeni filmi Men'in başrolü için Jessie Buckley ile görüşülüyor

Bilim kurgu türüne yeni bir soluk getiren Alex Garland'ın Ex Machina filminde birlikte çalıştığı A24 ile yeniden işbirliğine gittiği yeni filmi Men'in başrolü için son yılların çıkış yapan oyuncularından Jessie Buckley ile görüşülüyor.


2020 içerisinde mini dizi Devs ile farklı yapıtlar verdiği bilim kurgu sularında yüzmeye devam eden Alex Garland, sinemaya geri dönüyor. İlk uzun metraj yönetmenlik deneyimi olan Ex Machina'da birlikte çalıştığı A24 ile yeniden bir işbirliğine gidecek olan yönetmen, yeni filmi Men ile eski kocasının ölümünden sonra İngiltere kırsalına yalnız bir şekilde tatile giden bir kadının hikâyesini anlatacak.

Deadline'ın haberine göre, Garland'ın yeni filminin başrolü için yakın dönemin çıkış yapan oyuncularından Jessie Buckley ile görüşülüyor. Müzisyen kimliğinin yanı sıra War & Peace, Taboo, Chernobyl ve Fargo gibi dizilerle Beast, Wild Rose ve I'm Thinking of Ending Things gibi filmlerdeki performanslarıyla dikkat çeken Buckley'ye, İngiliz oyuncu Rory Kinnear'ın eşlik etmesi bekleniyor.

 

Bilim kurgu romanları ile tanındıktan sonra 28 Days Later..., Sunshine, Never Let Me Go, Dredd gibi filmleri kaleme alarak saygın senaristler arasına adını yazdıran Alex Garland, 2014 yılında Ex Machina ile yönetmenliğe adım atmış, 2018 yılında ise bir diğer bilim kurgu filmi Annihilation'ı yönetmişti.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.