Al Pacino, Robert De Niro, Joe Pesci ve Harvey Keitel'li The Irishman'den yeni fragman yayınlandı

4.617 Gösterim
26 Eylül 2019 10:55
Al Pacino, Robert De Niro, Joe Pesci ve Harvey Keitel'li The Irishman'den yeni fragman yayınlandı

Martin Scorsese'nin birbirinden değerli oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olan yeni filmi The Irishman'den yeni bir fragman yayınlandı.


Usta sinemacı Martin Scorsese'nin açıklandığından beri büyük merakla beklenen ve 27 Eylül'de New York Film Festivali'nde prömiyeri gerçekleştirilecek olan The Irishman'den, ilk gösteriminin arifesinde yeni bir fragman yayınlandı.

ABD'nin en gizemli vakalarından biri olan ünlü sendika lideri Jimmy Hoffa'nın kaybolması başta olmak üzere 20. yüzyılın ikinci yarısında ABD'de kol gezen organize suç tarihini; II. Dünya Savaşı'nda görev almış eski bir asker, harp sonrası ise "sonlandırılması" gerek görülen bilimum işlerin aranan kiralık katili Frank Sheeran'ın hayatının belli dönemleri üzerinden ele alan The Irishman, 209 dakikayı bulacak süresiyle suç türünün ve Scorsese filmlrinin meraklılarını epey memnun edecek gibi duruyor.

 

Al Pacino, Robert De Niro, Joe Pesci, Harvey Keitel gibi türün ağır toplarını bir araya getiren filmde, usta oyunclara Ray Romano, Bobby Cannavale, Anna Paquin, Stephen Graham, Stephanie Kurtzuba, Jack Huston, Kathrine Narducci, Jesse Plemons, Domenick Lombardozzi, Paul Herman, Gary Basaraba, Marin Ireland gibi isimler eşlik ediyor. Film, 27 Kasım 2019'dan itibaren Netflix'te yayında olacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.