Ağustos ayında gösterime girecek, kaçırılmaması gereken 6 yabancı film

3.658 Gösterim
25 Temmuz 2017 11:45
Ağustos ayında gösterime girecek, kaçırılmaması gereken 6 yabancı film

Çizgi-roman uyarlamalarının ve serilerin yeni halkaları geride kalırken, önemli oyuncuların yer aldığı yabancı yapımlar Ağustos ayı vizyon takviminde de yer alacak. Bu filmler arasından öneri mahiyetinde seçilen altısına göz atalım.


04 Ağustos 2017

Nikolaj Arcel'in yönetmenliğini yaptığı, Stephen King'in ünlü roman serisinden sinemaya uyarlanan The Dark Tower, son silahşör Roland'ın Kara Kule'ye ulaşma yolculuğunda ilk hedefi olan Siyahlı Adam'ı yakalama çabasını konu edinecek. Filmde, kitapların sahip olduğu tekinsiz western atmosferini görüp göremeyeceğimizi 4 Ağustos'tan itibaren öğreneceğiz.

11 Ağustos 2017

Julian Rosefeldt'in yönettiği Manifesto, sanat tarihinin yakın dönemine bir şekilde iz bırakmış sanat akım ve manifestolarını, ünlü oyuncu Cate Blanchett'in canlandırdığı 13 farklı karakter üzerinden inceliyor. Manifesto, Türkiye'de prömiyerini yaptığı İstanbul Film Festivali'nde ilgiyle karşılanmıştı.

18 Ağustos 2017

Hindistan'ın yıldız oyuncularından Aamir Khan'ın başrolünde yer aldığı 2016 yapımı Dangal, sosyal ve toplumsal algıya karşı da mücadele ederek birer güreşçi olmaya çalışan kız çocuklarına ve onlara bunun eğitimini mümkün kılmaya çalışan Mahavir Singh Phogat'a odaklanıyor. Film, $310 milyonu geçen hasılatıyla tüm zamanların en çok gişe elde eden Hindistan yapımı olma özelliğini taşıyor.

Samuel L. Jackson ile Ryan Reynolds'ın başrollerini paylaştığı The Hitman's Bodyguard, düşmanını korumak zorunda kalan yetenekli Michael Bryce ile başı beladan kurtulmayan bir tetikçinin hikâyesini anlatıyor. Şu ana kadar yayınlanan görüntüleriyle film, komediler (özellikle aksiyon/komediler) için hiç de iyi geçmeyen yılın vasatı aşabilen komedi filmlerinden biri olabilir.

25 Ağustos 2017

Steven Soderbergh'in yönettiği Logan Lucky, Kuzey Carolina'da NASCAR yarışları esnasında gerçekleştirecekleri bir soygunla yüklü bir paranın üzerine konmayı hedefleyen iki kardeşin hikâyesini konu ediniyor. Sert mizaçlı karakterlerle özdeşleşen Daniel Craig'in filmdeki komedi performansı, filmin en çok merak edilen yönlerinden biri.

James Cameron'ın yönettiği, Terminator serisinin başyapıtı Terminator 2: Judgment Day, Skynet'in bilinç kazanmasının otuzuncu yıl dönümünde 3D olarak gösterime girerek yeniden seyirciyle buluşuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.