Ad Astra'nın yönetmeni James Gray'in yeni filmi Armageddon Time'a zengin oyuncu kadrosu!

2.230 Gösterim
17 Haziran 2020 10:17
Ad Astra'nın yönetmeni James Gray'in yeni filmi Armageddon Time'a zengin oyuncu kadrosu!

Ad Astra'nın yönetmeni James Gray, yeni filmi Armageddon Times için Cate Blanchett, Anne Hathaway, Oscar Isaac, Robert De Niro, Donald Sutherland gibi isimlerden oluşan zengin bir oyuncu kadrosunu bir araya getiriyor.


Brad Pitt'in başrolünde yer aldığı bilim kurgu filmi Ad Astra ile geçen yıl içerisinde birçoklarından övgü toplayan James Gray'in hazırlık aşamasında olan filmlerinden Armageddon Time ile ilgili ilk bilgiler geçtiğimiz ay içerisinde ortaya çıkmıştı. Ünlü oyuncu Cate Blanchett'in filmde yer alacağı duyurulurken Blanchett'e eşlik edecek isimler de belli oldu.

 

Deadline'ın haberine göre; Anne Hathaway, Oscar Isaac, Robert De Niro, Donald Sutherland, Gray'in yeni projesi Armageddon Time'a dahil oldu. Şimdiden oyuncu kadrosuyla dikkat çeken film, 80'lerin başında Ronald Reegan'ın başkanlığa oynadığı dönemlerde geçen bir büyüme hikâyesini konu edinecek. Filmle ilgili görüşlerini paylaşan yönetmen, hikâyenin kendi çocukluğundan bir parçayı içeridiğini fakat asıl özünün aile içi sevginin duygusal bir portresi olduğunu belirtiyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.