Fahriye Evcen

Fahriye Evcen

Doğum Bilgisi

4 Haziran 1986

Yaş

34


Kişi Biyografisi

1986 yılında Solingen'de doğan Fahriye Evcen, Yaprak Dökümü ve Çalıkuşu gibi önemli dizilerle birlikte Evim Sensin, Aşk Tutulması filmlerinde rol almıştır. Boğaziçi Üniversitesi Tarih bölümü mezunu olan Evcen, aynı zamanda Almanya'da sosyoloji eğitımi almıştır.


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Sonsuz Aşk 24 Mart 2017
UIP Türkiye 568.505 6.598.639
Aşk Sana Benzer 23 Ocak 2015
CGV Mars D. 1.406.620 14.532.504
Evim Sensin 2 Kasım 2012
UIP Türkiye 2.703.241 24.483.088
Pinema 15.321 148.435
Tiglon 21.197 163.000
Aşk Tutulması 24 Ekim 2008
Medyavizyon 370.989 2.774.698
Cennet (2008) 11 Nisan 2008
35 Milim 24.774 166.295