Daniel Day-Lewis'in oyunculuk kariyerini noktalayacağı film Phantom Thread'in ilk fragmanı yayınlandı

4.595 Gösterim
23 Ekim 2017 12:23
Daniel Day-Lewis'in oyunculuk kariyerini noktalayacağı film Phantom Thread'in ilk fragmanı yayınlandı

Daniel Day-Lewis son filmi Phantom Thread'le daha önce beraber çalıştığı yönetmen Paul Thomas Anderson ile yeniden bir araya geliyor.


Ödüllü oyuncu Daniel Day-Lewis'ün oyunculuk kariyerini noktalayacağı son filmi hakkında nihayet yeni haberler gelmeye başladı. Kendisine ikinci Oscar Ödülü'nü getiren There Will Be Blood filminde de beraber çalıştığı yönetmen Paul Thomas Anderson'la bir kez daha bir araya gelen Lewis son filminde 1950'lerin çekici Londra'sındaki ünlü bir terziye hayat verecek. Daniel Day-Lewis'ün başrolleri Lesley Manville ile paylaşacağı Phantom Thread'in sinopsisi şu şekilde:

 

Savaştan sonra 1950’lerin büyüleyici Londra’sında, ünlü terzi Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis) ve kız kardeşi Cyril (Lesley Manville) Woodcock Ailesi'nin belirgin tarzıyla kraliyet ailesinden film yıldızlarına ve mirasçılardan sosyete kadar ülkenin önde gelenlerini giydirerek İngiliz modasının merkezinde yer almaktadırlar. Kadınlar, müzmin bir bekar olan Woodcock’un hayatından ilham ve dostlukla geçmeye devam ederken Woodcock’un yolu kısa bir zaman içerisinde esin perisi olarak hayatının bütünleyici parçası ve sevgilisi olacak genç ve güçlü bir kadın olan Alma (Vicky Krieps) ile kesişir. Woodcock'un bir zamanlar kontrollü ve planlı olan özenle dikilmiş hayatı aşkla alt üst olacaktır. Paul Thomas Anderson bu son filminde yalnızca yaratım sürecindeki bir sanatçıyı ele almakla kalmıyor sanatçının dünyasını idare eden kadınların da aydınlatıcı portresini çiziyor. Phantom Thread, Paul Thomas Anderson’ın yedinci filmi olmakla beraber Daniel Day-Lewis ile beraber çalıştığı ikinci film olma özelliğini taşıyor.

Daniel Day-Lewis'in oyuncu olarak son kez izleyici karşısına çıkacağı Phantom Thread'in 16 Mart 2018 tarihinde ülkemizde vizyona girmesi bekleniyor. Filmin yayınlanan ilk fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.