Box Office ABD: Doktor Strange açılışını $85 milyonla yaptı

4.234 Gösterim
7 Kasım 2016 11:20
Box Office ABD: Doktor Strange açılışını $85 milyonla yaptı

Marvel'ın merakla beklenen yeni filmi Doktor Strange, Amerika'da ilk üç gününde yaklaşık $85 milyon hasılat elde ederek Box Office ABD'nin zirvesine yerleşti.


Marvel Sinematik Evreni'nin yeni halkası Doktor Strange, ABD'de ilk hafta sonunda $85 milyon hasılat elde ederek oldukça etkileyici bir açılışa imza attı. Benedict Cumberbatch'in başrolünde yer aldığı film, yeni bir Marvel süper kahramanının ilk filmleri göz önüne alındığında Iron Man'den sonra en iyi açılış yapan ikinci yapım oldu (Guardians of the Galaxy'nin açılış hasılatı daha iyi olsa da, bu filmde birden fazla süper kahraman seriye dâhil olmuştu). Dünya genelinde oldukça iyi bir performans gösteren ve şimdiden $325 milyon hasılata ulaşan Doktor Strange'in, Amerika'da toplamda $200 milyonun üstünde bir hasılata ulaşacağı kesin gibi.

4-6 Kasım hafta sonunda ilk üçün yeni filmlerden oluştuğu Box Office ABD'nin ikinci sırasında animasyon film Troller (Trolls) yer aldı. İlk hafta sonunda $45,6 milyon elde filmi takip eden ise 10 yıl aradan sonra yönetmenliğe geri dönen Mel Gibson'ın imza attığı Hacksaw Ridge oldu. Film Amerika'da vizyondaki ilk üç gününde $14,75 milyon hasılat elde etti. Geçen iki hafta sonunun gişe lideri olan Boo! A Madea Halloween listenin dördüncü sırasında yer alırken, Amerika'da yurt dışındaki performansını gösteremeyen Cehennem (Inferno) Box Office ABD'nin beşinci sırasından kendine yer buldu.

Amerika Box Office (04 - 06 Kasım 2016)

  1. Doktor Strange - $85 milyon
  2. Troller (Trolls) - $45,6 milyon
  3. Hacksaw Ridge - $14,75 milyon
  4. Boo! A Madea Halloween - $7,8 milyon
  5. Cehennem (Inferno) - $6,25 milyon
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.