Box Office ABD: Cehennem Amerika'da $15 milyonla açılış yaparken gişenin lideri değişmedi

3.607 Gösterim
31 Ekim 2016 11:33
Box Office ABD: Cehennem Amerika'da $15 milyonla açılış yaparken gişenin lideri değişmedi

Tom Hanks'in başrolünde yer aldığı Cehennem (Inferno), Amerika'da $15 milyon ile açılış yaparken, filmin elde ettiği bu hasılat Box Office ABD'nin zirvesi için yeterli olmadı.


Kuzey Amerika dışında pek çok ülkede gösterime giren Cehennem (Inferno), ABD'de de nihayet vizyona girdi. Tom Hanks'in canlandırdığı Robert Langdon serisinin üçüncü filmi olan Cehennem, Amerika'daki ilk üç gününde, dünya genelinde gösterdiği performansın uzağında kaldı. Serinin önceki filmlerinden Da Vinci Şifresi'nin $77 milyon, Melekler ve Şeytanlar'ın ise $46.2 milyon ile Amerika'da açılış yaptığını düşünürsek Cehennem'in $15 milyonluk açılışını beklentilerin altında olarak nitelendirebiliriz. Cehennem'in ikinci sıradan giriş yaptığı Box Office ABD'nin lideri ise geçen hafta olduğu gibi Tyler Perry'nin Boo! A Madea Halloween filmi oldu.

Tom Cruise'lu Jack Reacher: Asla Geri Dönme (Jack Reacher: Never Go Back), elde ettiği $9.55 milyonla listenin üçüncü sırasında yer alırken, Ben Affleck'li Hesaplaşma (The Accountant) vizyondaki üçüncü hafta sonunda kendine dördüncü sıradan yer buldu. Korku filmi Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı (Ouija: Origin of Evil) ise elde ettiği yaklaşık $7 milyonla Box Office ABD'nin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

Amerika Box Office (21 - 23 Ekim 2016)

  1. Boo! A Madea Halloween - $27.6 milyon
  2. Cehennem (Inferno) - $15 milyon
  3. Jack Reacher: Asla Geri Dönme (Jack Reacher: Never Go Back) - $9.55 milyon
  4. Hesaplaşma (The Accountant) - $8.5 milyon
  5. Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı (Ouija: Origin of Evil) - $7 milyon
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.