Yeni Superman filmi üzerine çalışmalar başladı

8.817 Gösterim
9 Ağustos 2016 02:32
Yeni Superman filmi üzerine çalışmalar başladı

Son olarak Batman v Superman: Adaletin Şafağı'nda izlediğimiz Superman'e yeni bir film geliyor. Gelen bilgilere göre Warner Bros. Man of Steel'in devam filmi için düğmeye bastı.


DC'nin sinema ayağının ilk yapımı olan Man of Steel, dünya genelinde elde ettiği $668 milyon ile genişletilmiş DC evreninin diğer kahramanlarının da sinemaya uğramasına vesile olmuştu. Superman'i, Batman v Superman: Adaletin Şafağı (Batman v Superman: Dawn of Justice) filminde Man of Steel'de bıraktığımız yerden almıştık. Batman, Wonder Woman, Aquaman, Flash gibi kahramanların solo filmleri üzerine çalışmalar başlamışken Superman'e başka bir solo film gelip gelmeyeceği cevapsız kalmış bir soruydu. The Wrap'in bildirdiğine göre Warner Bros. yeni Superman filmi için çoktan yeşil ışık yaktı.

DC'nin vizyon takvimine bakıldığında, yeni Superman filmi için 2018 yılından önce bir tarih verilmesinin imkansız olduğu gözüküyor. 2017 yılında Wonder Woman ve Justice League, 2018 yılında Aquaman'i vizyona sokacak olan Warner Bros.'un, yeni Superman filmini solo Batman filminden sonra gösterime sokması bekleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.