Yeni bir Sherlock Holmes uyarlaması geliyor

3.006 Gösterim
17 Ağustos 2016 15:22
Yeni bir Sherlock Holmes uyarlaması geliyor

Günümüzde popularitesini devam ettiren Sherlock Holmes'e yeni bir sinema uyarlaması daha geliyor. Sherlock Holmes'u Will Ferrell'ın, Dr. Watson'ı ise John C. Reilly'nin canlandıracağı Holmes and Watson komedi türünde bir Holmes uyarlaması olacak.


Arthur Conan Doyle'un yarattığı Sherlock Holmes, onlarca kez sinemaya uyarlandı ve hâlâ uyarlanmaya devam ediyor. Günümüzde yapılan Holmes uyarlamaları ile, nispeten polisiye türünden farklılaşmaya başlayan örnekleri görmüş olduk. Guy Ritchie ve Robert Downey Jr. ortaklığında aksiyonu bol bir Sherlock Holmes izlerken, Holmes'ün günümüz dinamiklerine uydurulmuş versiyonunu Benedict Cumberbatch'li televizyon uyarlamasında görmüştük. Popularitesini koruyan Sherlock ile ilgili gelen yeni bir uyarlama haberi de Sherlock Holmes'ü türsel olarak hepten farklı sulara taşıyacak cinsten.

Deadline'ın bildirdiğine göre, Etan Cohen'in yönetmenliğini yapacağı yeni uyarlama Holmes and Watson komedi türünde olacak. Başroller için anlaşılan oyuncular da, nasıl bir komedinin bizi beklediğini gösterir nitelikte. Daha önceden Talladega Nights ve Step Brothers gibi filmlerde karşılıklı olarak oynayan Will Ferrell ile John C. Reilly, uyarlamada Holmes ve Watson'a hayat veren oyuncular olacak. Filmin çekimlerine bu yılın sonuna doğru başlanması bekleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.