Xavier Dolan'ın yeni filmi It's Only the End of the World'ten ilk fragman!

3.166 Gösterim
28 Haziran 2016 17:53
Xavier Dolan'ın yeni filmi It's Only the End of the World'ten ilk fragman!

Annemi Öldürdüm (J'ai Tue Ma Mere) ve Mommy filmleriyle büyük bir çıkış yakalayan Xavier Dolan'ın, Cannes Film Festivali'nden Jüri Büyük Ödülü ile döndüğü yeni filmi It’s Only the End of the World'ten ilk fragman yayınlandı. Filmin başrollerinde ise Marion Cotillard ve Vincent Cassel gibi iki önemli yıldız yer alıyor.


Kanadalı yönetmen Xavier Dolan, genç yaşına rağmen her yaptığı ile sinema dünyasında ses getirmeye devam ediyor. Dolan, yeni filmi It’s Only the End of the World'ün prömiyerini yapacağı Cannes Film Festivali'ne geldiğinde, bu festivalden kazandığı toplam altı ödülü bulunuyordu. Filmin ilk gösterimi sonrası seyirciden büyük bir yuhalama yükselse de, bu durum Dolan'ın Cannes'dan kazandığı ödül sayısını sekize çıkarmasına engel olmadı.

Başrollerinde Marion Cotillard, Léa Seydoux, Vincent Cassel, Nathalie Baye gibi ünlü isimleri gördüğümüz, oldukça tartışma yaratan filmden ilk fragman nihayet yayınlandı. Film, 12 yıllık bir aradan sonra önemli bir bilgiyi açıklamak için ailesinin yanına geri dönen bir yazarın burada kaldığı süre boyunca yaşadıklarına odaklanıyor. Dolan'ın karışık eleştiriler alan filminden yayınlanan ilk fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.