War for the Planet of the Apes'ten ilk fragman yayınlandı

4.224 Gösterim
9 Aralık 2016 17:20
War for the Planet of the Apes'ten ilk fragman yayınlandı

Modern Maymunlar Cehennemi üçlemesinin son halkası olan War for the Planet of the Apes'ten merakla beklenen ilk fragman yayınlandı.


Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (Rise of the Planet of the Apes) ile bilinen hikâyenin orijinini ele almaya başlayan ilk film, hem gişede hem de eleştirel anlamda sürpriz yapmayı başarmıştı. Serinin ikinci filmi Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti (Dawn of the Planet of the Apes), insanlar ve maymunlar arasında patlak veren savaşın tohumlarını ele alıyordu. İkinci film serinin seyircisini de arttırmayı başardı ve dünya genelinde $710 milyon hasılata ulaştı. İkinci filmden üç yıl sonra vizyona girecek olan üçlemenin son halkası War for the Planet of the Apes'ın ilk fragmanı ise henüz yayınlandı.

Andy Serkis'in yeniden maymunların lideri Caesar'a hayat verdiği filmde, Woody Harrelson, Judy Greer ve Steve Zahn gibi isimler yer alıyor. İnsanlar ve maymunlar arasındaki savaşın ölçeğinin devasa boyutlara ulaştığını gördüğümüz fragman, filmin aksiyon dozajıyla ilgili ipuçları veriyor. 14 Temmuz 2017'de vizyona girmesi planlanan filmin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.