Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterime giriyor!

3.291 Gösterim
1 Temmuz 2016 02:26
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterime giriyor!

Temmuz ayının ilk gününde ikisi yerli olmak üzere tam sekiz yeni film vizyona giriyor.


Siccin ve Musallat serilerinin yönetmeni Alper Mestçi'nin yeni filmi Üç Harfliler 3: Karabüyü'nün başrollerinde Seda Oğuz, Deniz Gündoğdu; Metin Yıldırım, Özay Fecht, Merve Ateş gibi oyuncular yer almakta.

 

James DeMonaco'nun yönettiği, korku/gerilim türüne hikâye açısından yeni bir soluk getirmeye çalışan Arınma Gecesi (The Purge) serisi, üçüncü film olan Arınma Gecesi: Seçim Yılı (The Purge: Election Year) ile devam ediyor.

Usta yönetmen Steven Spielberg'in E.T. günlerine geri döndüğü, dünya prömiyerini geçtiğimiz Cannes Film Festivali'nde yapan The BFG 30 Haziran itibarıyla vizyonda! İnsanları yemekten vazgeçen bir devin, Sophie adındaki genç bir kızla birlikte yaşadığı maceraları anlatan filmde Mark Rylance, Rebecca Hall ve Bill Hader gibi isimler yer alıyor.

Bu hafta vizyona giren animasyon film Küçük Şövalye Trenk (Trenk, the Little Knight), kötü Wertolt tarafından kapana sıkıştırılan ejderha ile savaşmaya çalışırken bu ejderhanın hiç bilinmeyen bir yönünü keşfen Trenk ve arkadaşlarının maceralarını anlatıyor.

Oğlunun birtakım doğaüstü güçlere sahip olduğunu keşfeden bir baba, oğlunu yanına alarak her şeyden kaçmaya çalışır. Sığınak (Take Shelter) ve Mud gibi önemli filmlere imza atan Jeff Nichols'ın yönetmenliğini üstlendiği Midnight Special'ın oyuncu kadrosunda ise Michael Shannon, Joel Edgerton, Kirsten Dunst ve Adam Driver gibi isimler yer alıyor.

Serkan Özarslan'ın yönettiği Babaannem, kağıtların geri dönüşümü üzerinden bir insanın dönüşümüne, mazide yaşadıklarına ve iç hesaplaşmalarına odaklanıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Meral Çetinkaya, Tuna Kiremitçi gibi isimler yer alıyor.

Oscar adayı Çöküş (Der Untergang) ve Deney (Das Experiment) gibi tanınan yönetmen Oliver Hirschbiegel'in yeni filmi olan Hitler'e Suikast (13 Minutes), 1939 yılında Hitler'e yapılan suikast girişimini konu alıyor.

Oscar ödüllü Jean Dujardin'in canlandırdığı Antoine Abeilard, dünyaca ünlü bir film müziği bestecisidir. Hindistan'da çekilecek bir Romeo ve Juliet uyarlamasının müziklerini yapması için davet alır ve burada Anna'ya aşık olur. Bir Kadın + Bir Erkek'in (Un + Une) yönetmenliğini ise Claude Lelouch yapıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.