Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterime giriyor

4.283 Gösterim
30 Aralık 2016 12:45
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterime giriyor

2016'yı 2017 yılına bağlayan hafta sonunda; ikisi yerli, altısı yabancı olmak üzere toplam sekiz yeni film gösterime giriyor.


Bilal Babaoğlu'nun yazıp yönettiği, Emirhan Kartal'ın başrolünde yer aldığı Aşık filmi, ünlü ozan Aşık Veysel'in hikâyesini ele alıyor.

Whiplash ile önemli bir çıkış yakalayan Damien Chazelle'in yazıp yönettiği, başrollerinde Ryan Gosling ve Emma Stone'un yer aldığı Aşıklar Şehri (La La Land), hayaller şehri Los Angeles'ta tanışan bir çiftin müzikle iç içe hikâyesini anlatıyor. Chazelle, Aşıklar Şehri ile müzikal türüne nostaljik ama aynı zamanda taze bir bakış atmayı başarıyor.

Sabir Khan'ın yönettiği Baaghi: Asi ve Aşık, aşık olduğu Siya'yı kurtarmak için bir mücadeleye girişen Ronny'nin hikâyesini ele alıyor.

Ken Loach'un Altın Palmiye'ye uzandığı yeni filmi Ben, Daniel Blake, saplandığı bürokrasi bataklığından kurtulmaya çalışan Daniel Blake'in hikâyesini anlatıyor.

Yimou Zhang'in yönetmenliğini üstlendiği, başrolünde Hollywood yıldızı Matt Damon'ın yer aldığı Çin Seddi, dünyanın en görkemli yapılarından biri olan seddin merkezinde yer aldığı fantastik savaşı konu ediniyor.

Fei Peng'in yönettiği animasyon Kurbağa Krallığı: Buz Macerası, Kurbağa Krallığı'nı korumaya çalışan bir grubu ele alıyor.

Nasıl Yani, dedelerine Da Vinci'den miras kalan Mona Lisa tablosunu satıp, zengin olma hayalleri kuran üç kardeşin hikâyesini anlatıyor.

Aaron Eckhart ve Carice van Houten'in başrollerinde yer aldığı Şeytanın Oğlu, vücudu şeytan tarafından ele geçirilmiş oğlunu, tehlikeli metodlar uygulayan bir doktorun yardımıyla kurtarmaya çalışan bir annenin mücadelesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.