Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

4.872 Gösterim
20 Ocak 2017 10:42
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

Sömestr tatilinin başlamasıyla daha da hareketlenecek vizyona, bu hafta sonunda üçü yerli, dördü yabancı olmak üzere toplam yedi yeni film giriyor.


Bryan Cranston ve James Franco'nun yer aldığı Bu da Nereden Çıktı?, kızının uçarı sevgilisinin evlenme teklifinde bulunacağını duyunca bunu durdurmaya çalışan bir babanın hikâyesini anlatıyor.

Pablo Larrain'in yönetmen koltuğunda oturduğu, Natalie Portman'ın kariyerinin en iyi performanslarından birini verdiği Jackie, John F. Kennedy suikastı sonrası First Lady Jacqueline Kennedy'nin yaşadıklarını peliküle aktarıyor.

Büşra Küçük'ün aynı adlı ve çok satan roman serisinden uyarlanan Kötü Çocuk filmi, Kayla ile gizemli Meriç'in ilişkisini anlatıyor.

Animasyon film Minik Kahramanlar Macera Peşinde, özel güçlere sahip bir grup çocuk ve onların güvenilir köpeğinin bir görev için zamanda yolculuk yapmasını anlatıyor

Walt Disney'in animasyon macera filmi Moana, kendini usta bir kâşif olarak kanıtlamak ve atalarının yarım kalan arayışını tamamlamak için cüretkâr bir göreve yelken açan cesur bir gencin hikâyesini anlatıyor.

Ata Demirer'in senaryosunu yazıp iki karaktere birden can verdiği Olanlar Oldu, annesi Döndü Hanım ile yaşayan Zafer'in bir tekne turunda aşık olmasını anlatıyor.

Hüseyin Emre Konyalı'nın yönettiği Pepee, televizyon ekranlarında tanınan ünlü çizgi film karakterinin sinema macerasını gözler önüne seriyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.