Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

3.588 Gösterim
21 Ekim 2016 11:50
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

21-23 Ekim hafta sonunda, dördü yerli üçü yabancı olmak üzere, farklı türlerde yedi yeni yapım gösterime giriyor.


Mehmet Öztürk ve Bedi Gümüşlü'nün senaryosunu yazdığı, Mehmet Öztürk'ün yönetmenliğini üstlendiği Defne'nin Bir Mevsimi, romans ile politik gerilimin birlikte yer aldığı bir hikâyeyi odağına alıyor.

Orijinalini Taylor Kitsch, Carlo Gugino ve Tom Green gibi oyuncuların seslendirdiği animasyon En Süper Kahramanlar; Sam'in, aşık olduğu Sue'yu ve şehrini korkunç bir saldırıdan korumasını anlatıyor.

Bu haftanın en iddialı filmi olan İkimizin Yerine'de; Serenay Sarıkaya, küçük bir kasabada yaşayan, sürekli kendini tekrarlayan hayatının sırrını çözmeye çalışan Çiçek karakteri ile seyircisiyle buluşmaya hazırlanırken, başarılı oyuncu Nejat İşler ise Çiçek'in hayatını değiştirecek büyük aşkı, edebiyat öğretmeni Doğan'ı karakterini canlandırıyor.

Soner Acar'ın yönetmenliğini üstlendiği İllet, iki kardeşin kendilerine musallat olan bir cinle ölüm kalım mücadelesini anlatıyor.

2012 yapımı Jack Reacher'ın devam filmi olan Jack Reacher: Asla Geri Dönme (Jack Reacher: Never Go Back), Son Samuray (The Last Samurai) filminde beraber çalışan yönetmen Edward Zwick ile ünlü yıldız Tom Cruise'u yeniden bir araya getiriyor.

James Patterson ve Chris Tebbetts'in yazdığı romandan sinemaya uyarlanan Ortaokul: Hayatımın En Kötü Yılları, uyum sorunu yaşayan Rafe'in okulda yaratıcılığını kullanarak başlattığı itaatsizlik isyanını konu ediniyor.

Derviş Zaim'in dokuzuncu uzun metraj filmi Rüya, gelenekten ve tarihten devraldığı mirası taşımaya çalışan; bir yandan da süreklilik içinde değişerek hayata devam etmenin peşinde olan mimar Sine'nin hikâyesini ele alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.