Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

3.571 Gösterim
30 Eylül 2016 13:01
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

Eylül ayının son gününde, Tim Burton ve Fatih Akın gibi ilgiyle takip edilen yönetmenlerin yeni filmlerinin de aralarında bulunduğu, ikisi yerli olmak üzere toplam yedi yeni film gösterime giriyor. 


Aynı adlı romandan uyarlanan Bayan Peregrine'in Tuhaf ÇocuklarıTim Burton'ın yönetmenliğinde seyirciyi çocukların tuhaf ve fantastik dünyasına götürüyor. Eva Green'i Bayan Peregrine rolünde izleyeceğimiz filmde, başrol oyuncusu Jake'i ise Asa Butterfield canlandırıyor.

Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai'ye giden Fadıl'ın hikâyesini anlatan Bir Baba Hindu, geniş oyuncu kadrosu ve Bollywood'a özgü müzikal numaralarıyla bu haftanın öne çıkan yerli yapımı.

2010 Nisan'ında BP'ye ait Deepwater Horizon petrol platformunun Meksika Körfezi'nde infilak etmesiyle oluşan yakın tarihin en büyük çevre felaketini konu edinen Deepwater Horizon, Mark Wahlberg, Dylan O'Brien, Kate Hudson ve Kurt Russell gibi isimlerden oluşan kadrosuyla dikkat çekiyor.

Wolfgang Herrndorfs'un çok satan gençlik romanından sinemaya uyarlanan, Fatih Akın'ın yeni filmi Elveda Berlin (Tschick), arkadaşı Tschick'in çalıntı arabasıyla bir maceraya atılan Maik'in hikâyesini anlatıyor. Fatih Akın bu yapımla yeniden bir yol hikâyesi anlatmış oluyor.

Kemal Özdemir'in yönetmenliğini yaptığı, İnanç Akbulut, Tuğba Dikmen, Mervan Tuzcuoğlu ve Nurseda Ünalacak'ın başrollerinde yer aldığı film, felsefe bölümü öğrencilerinin arasındaki basit bir iddialaşmanın, hayatta kalma savaşına dönüşünü anlatıyor.

Jeff ve Michael Zimbalist'in yönetmen koltuğunda oturduğu Pelé: Bir Efsanenin Doğuşu, futbol tarihinin en yetenekli oyuncularından biri olan Pelé'nin bir yıldız olma yolundaki hikâyesini anlatıyor.

Mike Carey'nin kendi romanından sinemaya uyarladığı The Girl with All the Gifts'in yönetmenliğini ise Doctor Who, Sherlock ve Peaky Blinders gibi başarılı İngiliz dizilerinde yönetmenlik yapmış olan Colm McCarthy üstleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.