Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

3.109 Gösterim
5 Ağustos 2016 12:59
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

Ağustos ayının ilk hafta sonunda farklı türlerde yedi yeni film vizyona giriyor.


Özgün senaryoya sahip ve devam filmi olmayan animasyonlar içerisinde Amerika'da en iyi animasyon açılışını yapan, dünya genelinde şu ana kadar $324 milyon hasılat yapan Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı (Secret Life of Pets), ülkemizde de gişenin en iddialı yapımlarından biri olmaya geliyor. Film, evcil hayvanların insanların okula veya işe gittiklerinde sürdürdükleri eğlenceli hayatı konu alıyor.

Evdeki Düşman (Orphan)Kimliksiz (Unknown) ve Non-Stopgibi filmlerle tanınan Jaume Collet-Serra'nın yönetmenliğini yaptığı, başrolünde ünlü oyuncu Blake Lively'yi gördüğümüzKaranlık Sular (The Shallows), sörf yaparken köpek balığı saldırısına uğrayan ve kıyıya yakın deniz üzerinde bir yere sığınan Nancy'nin gerilim dolu hikâyesini anlatıyor. Karanlık Sular, düşük bütçesine rağmen Amerika'da elde ettiği gişeyle bu yazın sürpriz filmlerinden biri olmayı başardı.

Mike Flanagan'ın yönettiği, oyuncu kadrosunda Kate Bosworth, Jacob Tremblay, Thomas Jane, Annabeth Gish ve Dash Mihok gibi isimlerin bulunduğu Kabustan Gelen (Before I Wake), oğulları öldükten sonra 8 yaşındaki Cody'yi evlatlık Mark ve Jessie çiftinin ve gördüğü kabuslar gerçeğe dönüşen Cody'nin başına gelenleri anlatıyor.

Drive ve Sadece Tanrı Affeder (Only God Forgives) ile Hollywood'a transfer olan Nicolas Winding Refn'in, dünya prömiyerini Cannes Film Festivali'nde yapan yeni filmi Neon Şeytan (The Neon Demon), Ağustos ayı vizyon takviminin göze en çok çarpan filmlerinden biri. Elle Fanning, Jena Malone, Abbey Lee ve Christina Hendricks gibi isimlerin yer aldığı film, Los Angeles'ta zirveye çıkmak için her şeyi yapabilecek genç modellerin kan ve şehvet dolu hikâyelerine odaklanıyor.

Emre Yalgın'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Tayanç Ayaydın'ın başrolünde yer aldığı Emanet, bu haftanın aksiyon filmlerinden biri. Film, bir sitede güvenlik görevlisi olarak çalışan Mirza'nın, sitede işlenen bir cinayet sonrası işin içerisinde mafyanın da bulunduğu bir düğümü çözmeye çalışamasını anlatıyor.

Steven C. Miller'ın yönetmenliğini üstlendiği, başrollerinde Bruce Willis, Kellan Lutz ve Gina Carano'nun yer aldığı Kurtarıcı (Extraction), kendisi gibi CIA ajanı olan babasının kaçırılması sonrası, babasını kurtarmak için teşkılattan bağımsız bir operasyon düzenlemek zorunda kalan Harry Turner'ın bu kurtarma girişimini anlatıyor.

Maneesh Sharma'nın yönettiği, başrollerinde Shah Rukh Khan, Sayani Gupta ve Joelle Koissi gibi oyuncuların yer aldığı Hint yapımı aksiyon filmi Hayran (Fan), hayranı olduğu film yıldızının doğum günü kutlamasına gitmeye çalışan Gaurav'ın hikâyesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.