Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

2.782 Gösterim
15 Temmuz 2016 13:53
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Temmuz ayının ikinci yarısına geçtiğimiz bu hafta sonunda yedi yeni film vizyona giriyor.


Ülkemizde oldukça sevilen ve her filmiyle hayran sayısını arttırmayı başaran Buz Devri serisinin beşinci filmi Buz Devri 5: Büyük Çarpışma Temmuz ayının ortasında gösterime girecek. Sid, Manny ve Diego gibi serinin kahramanlarının bir başka macerasını izleyeceğimiz animasyonun seslendirme kadrosunda önceki filmlerde olduğu gibi Ali Poyrazoğlu, Yekta Kopan ve Haluk Bilginer gibi usta isimler yer alıyor.

Charles Barker'ın senaryosunu yazıp yönettiği Simulasyon (The Call Up), bu haftanın bilim-kurgu filmi. Film, büyük bir para ödülüne sahip gerçekçi bir simülasyon turnuvasına katılan oyuncuların, simülasyonun "gerçeklik" seviyesini keşfetmeleri sonrasındaki hayatta kalma savaşlarına odaklanıyor.

Hindistan'ı Olimpiyatlarda temsil etmenin hayalleriyle yaşayan yerel bir güreşçi şampiyonu Sultan Ali Khan'ın ve yine Sultan'la aynı küçük kasabada yaşayan cesur ve yine kendince hayalleri olan Aarfa isimli genç kızın hikayesini alan Sultan filminde, iki yerel güreş efsanesinin karşı karşıya gelmesi, tomurcuklanan aşk, hayaller ve arzular konu ediliyor. Filmin başrollerinde ise sevilen oyuncular Salman Khan ve Anushka Sharma yer alıyor.

Tüm duyguların yasak olduğu distopik bir dünyada, Nia ve Silas birbirine aşık olur. Sistemin tehlike olarak gördüğü ikilinin hayatları da zora girer. Başrollerinde Nicholas Hoult ve Kristen Stewart'ı gördüğümüz Aşk Uğruna (Equals), bu hafta sonu vizyonda.

Julien Leclercq'in yönetmenliğini üstlendiği Soygun, izleyiciye silahların hiç susmadığı bir aksiyon filmi vadediyor. Soygunlar düzenleyen Yanis ve çetesi adına her şey yolunda giderken, Yanis'in kardeşi Amine'nin yaptığı bir hata sonrası tüm sevdiklerinin hayatları tehlikeye girer.

İran-Brezilya ortak yapımı olan komedi filmi Ben Salvador Değilim (I Am Not Salvador), dürüstlüğü sayesinde ailesiyle beraber gideceği bir Brezilya tatili kazanan Naser ve ailesinin, farklı bir kültüre adaptasyon olmaya çalışırken yaşadıkları komik olayları ele alıyor.

Fahrenheit 9/11, Hasta (Sicko) ve Kapitalizm: Bir Aşk Hikayesi (Capitalism: A Love Story) gibi filmlerin ödüllü yönetmeni Michael Moore'un yeni belgeseli Şimdi Nereyi İşgal Edelim? (Where to Invade Next), Moore'un Finlandiya, İtalya, Fransa gibi ülkeleri gezerek Amerika'nın problemlerine cevap aramasına odaklanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.