Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterime giriyor

3.433 Gösterim
7 Ekim 2016 14:16
Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterime giriyor

Bu hafta dördü yerli, ikisi yabancı olmak üzere; komediden gerilime, maceradan animasyona farklı türlerde altı yeni film gösterime giriyor.


Başrollerinde Barbaros Dikmen, Ayhan Taş, Ecem Karavus, Sinem Ekşioğlu'nun yer aldığı, yönetmenliğini ise Erdi Dikmen'in üstlendiği Bayram Abi, bir esnaf komedisini ele alıyor.

Murat Kürüz'ün yazıp yönettiği Canım Kardeşim, Mine ve Müge adındaki iki kız kardeşin hikâyelerini anlatan, daha çok küçük sinemaseverlere hitap eden yerli bir animasyon.

Tamer Karadağlı'nın başrolünde yer aldığı Pamuk Prens, oyuncuların kendilerini canlandırdığı bir hikâyeyi ele alıyor. Arzu Balkan, Pınar Altuğ, Yağmur Atacan, Hamdi Alkan, Emel Müftüoğlu gibi isimlerin de yer alacağı film, Birol Güven'in yeni projesi Pamuk Prens için ikna etmeye çalıştığı Tamer Karadağlı'nın bu süreçteki hayatına odaklanacak.

Oakes Fegley, Bryce Dallas Howard ve Robert Redford gibi isimlerin yer aldığı yeniden çevrim Pete ve Ejderhası (Pete's Dragon), Pete isimli yetim bir çocukla en iyi dostu ve aynı zamanda bir ejderha olan Elliott'ın maceralarını konu alıyor.

Paula Hawkins'in aynı adlı çok satan romanından sinemaya uyarlanan Trendeki Kız (The Girl on the Train), yeni boşanmış bir kadının gizem dolu hikâyesini odağına alıyor. Emily Blunt, Justin Theroux, Haley Bennett, Rebecca Ferguson, Luke Evans'lı kadrosuyla dikkat çeken filmin yönetmen koltuğunda bir başka edebiyat uyarlaması Duyguların Rengi (The Help) ile rüşdünü ispatlayan Tate Taylor oturuyor.

Caner Özyurtlu'nun yönetmenliğini üstlendiği, Zafer Algöz, Şebnem Bozoklu, Şahin Irmak, Onur Buldu, Cem Gelinoğlu veYağmur Tanrısevsin gibi isimlerin yer aldığı Yok Artık! 2, farklı karakterlerin düştükleri komik durumları ele alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.