Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterime giriyor

3.314 Gösterim
26 Ağustos 2016 13:00
Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterime giriyor

Ayın son hafta sonunda, gerilimden animasyona, merakla beklenen devam filminden Berlin'den ödülle dönmüş bir filme altı yeni yapım gösterime giriyor.


J.J. Abrams'ın arkasında olduğu modern Star Trek serisinin üçüncü halkası olacak olan Star Trek Sonsuzluk (Star Trek Beyond), gizemli ve yeni bir düşmana karşı savaşan mürettabıtımızın yaşadıklarını peliküle aktaracak. Justin Lin'in yönetmenliğini yaptığı film, Haziran ayında hayatını kaybeden Anton Yelchin'in de oynadığı son filmlerden biri olma özelliği taşıyor.

Başrollerinde Jason Statham, Jessica Alba ve Tommy Lee Jones gibi isimlerin yer aldığı Suikast (Mechanic: Resurrection), 2011 yapımı The Mechanic'in devam filmi. Jason Statham, emekliye ayrılmış fakat sevdiği kadının ölümünü engellemek için son bir göreve çıkan tetikçi Arthur Bishop karakterini yeniden canlandıracak.

Online bir "Doğruluk mu cesaret mi?" oyununda yaşanan gerilimli hikâyesiyle dikkat çeken Oyun'un (Nerve) yönetmen koltuğunda Henry Joost ve Ariel Schulman oturuyor. Filmin başrollerinde yer alan isimler ise Dave Franco ile Emma Roberts.

Bu haftanın animasyon filmi olan Sevimli Kedi İş Başında 2 (Top Cat Begins), kötülük yapmadan Bay Dev'den kurtulmaya çalışan Sevimli Kedi'nin maceralarını anlatıyor.

Birlikte Evil Dead'in yeniden çevrimini kotaran yönetmen Fede Alvarez ile oyuncu Jane Levy'ı yeniden buluşturan Nefesini Tut (Don't Breathe), gözleri görmeyen varlıklı bir adamın evine hırsızlık amacıyla giren bir grup arkadaşın yaşadıklarını anlatıyor. Bu hafta sonunun öne çıkan yapımlarından biri olan film, gösterime girdiği yerlerde olumlu eleştirilerle karşılandı.

Balkan sinemasının önemli isimlerinden Danis Tanovic'in yönettiği, Berlin Film Festivali'nden FIPRESCI Ödülü ile dönen Saraybosna'da Ölüm (Death In Sarajevo)Bernard-Henri Lévy'nin Hotel Europe adlı oyunundan sinemaya uyarlandı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.