Vizyonda bu hafta: 5 yeni film gösterime giriyor

4.507 Gösterim
27 Ocak 2017 08:37
Vizyonda bu hafta: 5 yeni film gösterime giriyor

Ocak ayının son hafta sonunda, animasyondan gerilime farklı türlerde 5 yeni film gösterimde olacak.


Ukrayna yapımı animasyon Cesur Kahraman: Ejderha Büyüsü, How to Train Your Dragon dünyasını hatırlatan bir hikâyeyi odağına alıyor.

Naomi Watts'ın başrolünde yer aldığı gerilim filmi İçeride, New England taşrasında yaşayan çocuk psikologu Mary Portman'ın bir kış fırtınası sırasında yaşadıklarını konu ediniyor.

Bir Ayrılık ve Geçmiş gibi filmlerde kamerasını hayatın içerisine konumlandırmayı başaran Asghar Farhadi, yeni filmi Satıcı'da da tiyatroda sergileyecekleri yeni oyunlarının arefesinde yeni bir eve taşınmak zorunda kalan çiftin, trajik bir olaya yaklaşımlarını odağına alıyor.

Vin Diesel'in Yeni Nesil Ajan (xXx) serisine geri dönüş yaptığı Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü, durdurulamaz bir silahı ele geçirme savaşını epik ve fizik kurallarını zorlayan aksiyon sahneleri eşliğinde anlatıyor.

Beyaz Melek, Güneşi Gördüm, New York'ta Beş Minare ve Mucize gibi filmlere imza atan Mahsun Kırmızıgül, yeni filmi Vezir Parmağı'nda Osmanlı'nın son dönemlerinde geçen, bol karakterli bir hikâyeyi ele alıyor. Film, 25 Ocak'tan itibaren seyircisiyle buluşmaya başladı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.