Vizyonda bu hafta: 5 yeni film gösterime giriyor

3.160 Gösterim
11 Kasım 2016 13:00
Vizyonda bu hafta: 5 yeni film gösterime giriyor

Kasım ayının ikinci hafta sonunda, bilim-kurgudan komediye farklı türlerde, ikisi yerli üçü yabancı olmak üzere toplam beş yeni film vizyondaki yerini alıyor.


Çağan Irmak'ın Mahir Ünsal Eriş'in aynı adlı eserinden sinemaya uyarladığı Benim Adım Feridun, uzun süreli ilişkisi yeni bitmiş olan Ersan'ın tesadüfi olarak gittiği bir düğünde başka birine benzetilmesi sonucu gelişen olayları konu ediniyor. 

Yönetmen koltuğunda J.A Bayona'nın (Kıyamet Günü,Yetimhane) oturduğu Canavarın Çağrısı (A Monster Calls), Patrick Ness'in ödüllü romanından sinemaya uyarlandı. 12 yaşındaki bir çocuğun fantastik dünyasına konuk olduğumuz film, gösterildiği festivallerde eleştirmenlerden olumlu notlar aldı.

Kanadalı yönetmen Denis Villeneuve'ün yönetmenliğini üstlendiği, başrollerinde Amy Adams, Jeremy Renner ve Forest Whitaker gibi isimleri gördüğümüz Arrival, uzaylılar ile ilk teması konu ediniyor. Gösterildiği festivallerde, Villeneuve'ün yılın en iyi bilim-kurgu filmlerinden birine imza attığını söyleyenlerin sayısı hiç de az değil.

Matt Ross'un yazıp yönettiği, başrolünde Viggo Mortensen'in yer aldığı Kaptan Fantastik, altı çocuğunu medeniyetten ve kapitalist düzenden uzakta, doğayla iç içe bir şekilde büyütmeye çalışan bir baba ve ailesinin hikâyesini anlatıyor.

Levent Özdemir'in yazıp yönettiği, başrolünde Fırat Tanış, Leonid Kulagin, Anastasiya Klyeva'nın yer aldığı Rus'un Oyunu, ünlü bir iş adamına yapılan şantajın peşi sıra gelişen olayları konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.