Vizyonda bu hafta: 5 yeni film gösterime giriyor

3.274 Gösterim
28 Ekim 2016 14:40
Vizyonda bu hafta: 5 yeni film gösterime giriyor

Ekim ayının son hafta sonunda, ayın önceki haftalarına göre sayı olarak daha az yeni yapım vizyona girse de, bu yapımlar arasında oldukça iddialı filmler yer alıyor.


Yılmaz Erdoğan'ın ailesinin yaşadıklarından esinlenerek çektiği yeni filmi Ekşi Elmalar, çok karakterli hikâyesinin yanı sıra Gökhan Tiryaki imzalı sinematografisiyle de dikkat çekiyor. Filmde, Yılmaz Erdoğan, Farah Zeynep Abdullah, Songül Öden, Şükran Ovalı, Devrim Yakut, Şükrü Özyıldız, Fatih Artman, Ersin Korkut, Caner Cindoruk ve Cezmi Baskın gibi isimler yer alıyor.

Gavin O'Connor'ın yönetmenliğini üstlendiği, oyuncu kadrosunda Ben Affleck, J.K. Simmons, Anna Kendrick, Jon Bernthal, Jeffrey Tambor ve John Lithgow gibi isimlerin yer aldığı Hesaplaşma (The Accountant), sıra dışı bir kovalamaca hikâyesini ele alıyor.

Cennetin Çocukları ve Serçelerin Şarkısı filmleriyle tanınan Majid Majidi'nin yönettiği Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi, 6. yüzyılda Mekke'de, Hz. Muhammed'in doğumu ile başlayan ve Hz. Muhammed'in 13 yaşına kadar devam eden süreci, Hz. Muhammed'in çocukluğuna naif bir bakış açısıyla yaklaşarak anlatıyor.

Pedro Almodovar'ın Alice Munro'nun kısa hikâyelerinden sinemaya uyarladığı Julieta, kızını ararken kendi iç yolculuğuna çıkan Julieta'nın hikâyesini anlatıyor. Almodovar'ın yine bilindik sularda yüzdüğü yeni filmi, izleyiciyi merkezine aldığı kadın karakterlerin hayatına davet ediyor.

Coraline, ParaNorman ve The BoxTrolls gibi animasyon filmlerin ekibinde yer almış olan Travis Knight'ın ilk uzun metraj deneyimi Kubo ve Sihirli Telleri, sessiz bir hayat süren Kubo'nun bir anda kendini içerisinde bulduğu macerayı konu ediniyor. Yurt dışında oldukça beğenilen filmin, bu yılki Oscar Ödülleri'nin En İyi Animasyon Film adaylarından biri olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.