Vizyonda bu hafta: 5 yeni film gösterimde!

3.039 Gösterim
29 Temmuz 2016 12:16
Vizyonda bu hafta: 5 yeni film gösterimde!

Temmuz ayının son hafta sonunda 5 yeni film vizyona giriyor.


Matt Damon, kariyerinin zirve noktalarından biri olan Jason Bourne karakterine geri dönüyor. Matt Damon ile birlikte Bourne serisinin demirbaşlarından olan yönetmen Paul Greengrass'in de seriye geri döndüğü film Jason Bourne, ünlü ajanın Edward Snowden sonrası karanlık dönemdeki mücadelesini anlatacak.

80'lerin en çok sevilen serilerinden biri olan Ghostbusters'ın ilk filminden tam 30 yıl sonra çekilen yeniden çevrim Ghostbusters: Hayalet Avcıları, yeni oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Melissa McCarthyKristen Wiig, Leslie Jones, Kate McKinnon ve Chris Hemsworth gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı, Paul Feig'ın yönetmen koltuğunda oturduğu film, yeni hayalet avcılarının maceralarını anlatacak.

Eski bir inanışa göre, eğer günahlarınızı şeytanın oyuncaklarına anlatıp onları bir kutuya koyarsanız, bu kutular gittiğinde günahlarınız da onlarla birlikte yok olur. Öldürdüğü seri katilin el yapımı oyuncaklarını evine götüren polis memuru Matt ve ailesinin başından geçenleri anlatan Şeytanın Oyuncakları (Worry Dolls), bu haftanın tek korku filmi.

 

 

Çocukları için her şeyin en doğrusunu ve iyisini yapmaya çalışan bir grup anne, tüm kurallardan sıkılıp kendileri için bir dizi çılgınlık yapmaya karar verirler. Diğer tarafta ise "mükemmel" anne olmaya çalışan fakat kendileri için hiçbir şey yapmayan kadınlarla mücadele içinde bulurlar. Başrollerinde Mila Kunis, Kathryn Hahn ve Kristen Bell gibi oyuncuların olduğu Eyvah Annem Dağıttı! (Bad Moms), bu hafta sonunun dikkat çeken komedisi.

Oyunculuktan yönetmenliğe geçiş yapan Maïwenn'in son filmi Prensim (Mon Roi), tutkulu olduğu kadar sorunlu bir ilişkinin anatomisini ele alıyor. Filmdeki rolüyle Cannes Film Festivali'nden En İyi Kadın Oyuncu Ödülü ile dönen Emmanuelle Bercot'ya başrolde eşlik eden isim ise Fransız ünlü oyuncu Vincent Cassel.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.