Vizyonda bu hafta: 4 yeni film gösterime giriyor

2.728 Gösterim
16 Eylül 2016 16:39
Vizyonda bu hafta: 4 yeni film gösterime giriyor

Eylül ayının üçüncü hafta sonunda ikisi yerli, ikisi yabancı olmak üzere farklı türlerde toplam dört yeni film gösterime giriyor.


Romantik komedi türü anılınca akla ilk gelen yapımlardan biri olan Bridget Jones'un Günlüğü (Bridget Jones's Diary) ile startı verilen Bridget Jones serisinin üçüncü halkası Bridget Jones'un Bebeği (Bridget Jones's Baby), çoktan hayatının ikinci yarısına girmiş Bridget Jones'un yaşadıklarını izleyiciye aktarıyor.

Yapımcılığını başrolde yer alan Yavuz Seçkin'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Altan Erkekli, Altan Gördüm, Ali Erkazan, Larissa Gacamer, Veysel Diker, Serenay Aktaş gibi isimleri gördüğümüz Yıldızlar da Kayar: Das BorakYavuz Seçkin'in tiplemesi Das Borak'ın sinema macerasını ele alıyor.

Daniel Ragussis'in yönetmenliğini üstlendiği, başrolünde Harry Potter'dan tanıdığımız Daniel Radcliffe'in yer aldığı Köstebek (Imperium), FBI ajanı Nate Foster'ın beyazların üstün ırk olduğunu öngören bir örgütü saf dışı bırakmak için gizli göreve gitmesini konu ediniyor.

Mustafa Kara ve Bilal Sert'in senaryosunu kaleme aldığı, Mustafa Kara'nın yönetmenliğini de üstlendiği Kalandar Soğuğu, insan-doğa ilişkisini arka fonuna alarak kişisel bir mücadeleyi ele alıyor. Film pek çok önemli festivalden ödüllerle ayrıldı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.