Vizyonda bu hafta: 4 yeni film gösterimde!

3.057 Gösterim
8 Temmuz 2016 11:58
Vizyonda bu hafta: 4 yeni film gösterimde!

Temmuz ayının ikinci hafta sonunda, dört yeni film vizyona giriyor.


Harry Potter filmlerinden tanıdığımız İngiliz yönetmen David Yates'in yönetmen koltuğunda oturduğu, Alexander Skarsgard, Samuel L. Jackson, Christoph Waltz ve Margot Robbie  gibi ünlü oyuncuların başrolünde yer aldığı Tarzan Efsanesi, Tarzan'ın daha önceden pek çok kez ele alınan hikâyesini farklı bir şekilde anlatmaya çalışacak.

Stephen King'in aynı isimli romanından sinemaya uyarlanan Frekans (Cell), yine bir başka Stephen King uyarlaması olan 1408'te başrollerde yer alan John Cusak ve Samuel L. Jackson ikilisini yeniden buluşturuyor. Cep telefonları üzerinden yayılan bir öfke salgınından kurtulmaya çalışan insanları konu edinen filmin yönetmeni ise Paranormal Activity 2'nin yönetmeni Tod Williams.

Hayatları partiyle geçen iki kardeş Mike ve Dave, kız kardeşlerinin Hawaii'deki düğüne beraber katılacakları eşlerini bulmak için internete ilan verirler. Bu durumdan kolayca sıyrılmayı bekleyen kardeşler, kendilerini bir anda kontrol edilemez ikilinin ellerinde bulurlar. Başrollerinde Aubrey Plaza, Anna Kendrick, Zac Efron ve Adam Devine'in yer aldığı Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak (Mike & Dave Need Wedding Dates), bu haftanın komedi filmi olarak öne çıkıyor.

Geçtiğimiz aylarda Berlin'den Altın Ayı ödülü ile dönen, Gianfranco Rossi'nin yönetmen koltuğunda oturduğu belgesel Denizdeki Ateş (Fuocoammare) bu hafta sonu vizyona giriyor. Belgesel, güncel mülteci meselesine içeriden bir bakış atmaya çalışıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.