Underworld: Blood Wars'tan fragman yayınlandı

4.021 Gösterim
8 Eylül 2016 17:00
Underworld: Blood Wars'tan fragman yayınlandı

Vampirler ile kurtadamlar arasındaki savaşa odaklanan Underworld serisinin beşinci filmi Underworld: Blood Wars'tan fragman yayınlandı.


Kate Beckinsale'in başrolünde yer aldığı Karanlıklar Ülkesi (Underworld), vampir ve kurtadam mitine ilgi duyan seyircinin ilgisini çekmeyi başarmış, görece düşük bir bütçeyle çekilen film seriye dönüşmüştü. Karanlıklar Ülkesi: Evrim (Underworld: Evolution) ile 2006 yılında yeniden sinemalara uğrayan seri, üçüncü filmi Karanlıklar Ülkesi: Lycanların Yükselişi (Underworld: Rise of the Lycans) Kate Beckinsale'in olmadığı öncül bir hikâye anlatmıştı. Seri bitti mi acaba derken, 2012 yılında Beckinsale'in seriye geri dönüş yaptığı Karanlıklar Ülkesi: Uyanış (Underworld: Awakening) vizyona girmiş ve hem Türkiye'de hem de dünya genelinde serinin en iyi gişe yapan filmi olmuştu. Dördüncü filmin gişe başarısıyla birlikte, Selene'i (Kate Beckinsale) tekrardan izleyeceğimiz beşinci film kaçınılmaz olmuştu.

Hayranları tarafından ilgiyle takip edilen serinin beşinci halkasından fragman da henüz yayınlandı. İlk fragmanı itibarıyla görsel olarak selefleriyle benzer bir sinematografiye sahip olan filmin oyuncu kadrosunda ise birtakım değişiklikler mevcut. Kate Beckinsale, Theo James ve Charles Dance seriye geri dönen isimlerken, Game of Thrones'tan hatırladığımız Tobias Menzies ile Merlin, iZombie ve Damien gibi dizilerle tanınan Bradley James seriye yeni katılan isimler oldular. Filmin Türkiye için vizyon tarihi ise 9 Aralık 2016.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.