Tom Hardy, Christopher Nolan'ın James Bond'u yönetmesini istiyor

4.142 Gösterim
17 Ocak 2017 13:00
Tom Hardy, Christopher Nolan'ın James Bond'u yönetmesini istiyor

25. James Bond filminde ünlü karakteri oynaması için ismi geçenlerden biri olan Tom Hardy, verdiği söyleşide bu konuda yorumlarda bulundu.


2015 yılında gösterime giren Spectre sonrası yılların James Bond serisi bir bilinmezliğe sürüklendi. Skyfall'u da yönetmiş olan Sam Mendes seriye geri dönmeyeceğini açıklamış, şu ana kadar dört kez James Bond'u canlandırmış olan Daniel Craig ise daha Spectre'nin tanıtım turlarında "yeniden James Bond'u oynamaktansa bileklerimi keserim daha iyi" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. Yapımcıların kendisine iki yeni film için $150 milyon önerdiği söylenen Craig, rol adına hâlâ ilk tercih olsa da kararsızlığını sürdürüyor.

 

Böyle bir ortamda James Bond için alternatif isimlerin ortaya çıkması kaçınılmazdı. Pek çok hayranın ortak fikriyle Idris Elba ve Tom Hiddleston isimleri konuşulur olmuştu. Geçen aylarda Tom Hardy'nin ismi de bu kervana katıldı. Son olarak yeni dizisi Taboo ile ön planda olan aktör, The Daily Beast'e verdiği söyleşide biraz isteksiz olsa da bu konuda yorumlarda bulundu.

Gelen soru üzerine, 007 hakkında konuştuğu an rol için dışarıda kalacağını ima eden aktör, birçok kez birlikte çalıştığı Nolan'ın seriye dâhil olma fikriyle ilgili ise heyecanını koruyamadı.

... Chris Nolan, bir James Bond filmi için ne de fantastik bir yönetmen. Daniel [Craig] çok iyi, Sam Mendes ve Barbara Broccoli'nin yaptıkları da oldukça etkileyici, tüm bunlardan sonra bir şeyleri yeniden üretmek zor olacaktır. Serinin yeni halkası nasıl bir şey olacak merak ediyorum. Şimdi senin Chris Nolan ismini ortaya atmana gelince, bence Chris o evren içerisine yeni ve yaratıcı bir derinlik sunabilecek güçlü bir figür.

Tabii bu açıklamaların hepsi farazi bir öneri üzerinden söylenmiş sözler. Kağıt üzerinde Christopher Nolan'ın yeni bir seriye kendini adaması çok olasılıklar dâhilinde gözükmüyor. Fakat belli mi olur, son olarak yönetmenin yeni filmi Dunkirk'te de yer alan Tom Hardy, belki de Nolan'ı ikna edebilir.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.