Tom Hanks'li Cehennem'den Türkçe altyazılı özel bir video yayınlandı

4.518 Gösterim
27 Eylül 2016 13:41
Tom Hanks'li Cehennem'den Türkçe altyazılı özel bir video yayınlandı

Çekimlerinin bir bölümü İstanbul'da gerçekleştirilen, Dan Brown'un aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan Cehennem (Inferno) filminden Türkçe altyazılı özel bir video yayınlandı. Video, İstanbul'un da aralarında yer aldığı filmin birbirinden özel çekim mekanlarına odaklanıyor.


Dan Brown'un tüm dünyada uzun süre çok satanlar listelerinden düşmeyen Da Vinci Şifresi (The Da Vinci Code) ile Melekler ve Şeytanlar (Angels & Demons) romanlarının sinema uyarlamalarında birlikte çalışan yönetmen Ron Howard ile usta oyuncu Tom Hanks, bir başka Brown uyarlaması olan Cehennem (Inferno) filminde yeniden bir araya geliyorlar. Brown'un yayınlanan son kitabı ve Robert Langdon serisinin de son halkası olan Cehennem, Tom Hanks'in canlandırdığı Profesör Langdon'ın gözlerini başına ne geldiğini bilmez bir şekilde Floransa'da açmasını ve Langdon'ın buradan yola çıkarak kendisini içinde bulduğu gizemi çözmeye çalışmasını anlatacak.

Senaryosunu yeniden David Koepp'ün yazıdğı filmde Hanks'e, Felicity Jones, Irrfan Khan, Ben Foster ve Omar Sy gibi isimler eşlik ediyor. 14 Ekim'de gösterime girecek olan Cehennem'in vizyon tarihi epey yaklaşmışken, filmden Türkçe altyazılı özel bir video yayınlandı. Videoda, İstanbul'un da aralarında bulunduğu filmin çekim mekanları anlatılıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.