Televizyon tarihinin en çarpıcı hikâyelerinden birini ele alan Christine'den fragman

2.630 Gösterim
16 Eylül 2016 13:11
Televizyon tarihinin en çarpıcı hikâyelerinden birini ele alan Christine'den fragman

Florida'da yerel bir kanalda muhabirlik yapan Christine Chubbuck'ı canlı yayında intihar etmeye götüren olayları konu edinen Christine'dan fragman yayınlandı.


2016 yılının başlarında, Christine Chubbuck'ın çarpıcı hikâyesini ele alan iki yapım Sundance Film Festivali'nde prömiyerini yaptı. 1974 yılında çalıştığı yerel kanalın canlı yayınında intihar eden muhabir Christine Chubbuck'ı oynayacak olan Kate Lyn Sheil'in bu zorlu role hazırlanışını odağına alan belgesel Kate Plays Christine, Sundance'ta belgesel kategorisinde En İyi Senaryo Ödülü'ne uzanmıştı. Chubbuck'ın hikâyesini ele alan ikinci yapım olan, başrolünde Rebecca Hall'u izleyeceğimiz Christine da festivalleri dolaşmaya devam etmiş, son olarak da hâlâ sürmekte olan Toronto'da gösterilmişti. Performansıyla övgüler toplayan Hall'un Christine Chubbuck'a hayat verdiği Christine'dan fragman nihayet yayınlandı.

Chubbuck'ın canlı yayında intiharıyla sonuçlanan olayları başlangıcından itibaren ele alan filmin yönetmen koltuğunda Martha Marcy May Merlene, James White gibi başarılı bağımsız yapımcıların yapımcılığını yapmış olan Antonio Campos oturuyor. Rebecca Hall'a, Dexter'dan tanıdığımız Michael C. Hall'un eşlik ettiği film, eleştirmenlerden tam not almış, Rebecca Hall'un adı şimdiden Oscar adaylığı için geçmeye başlamıştı. Televizyon tarihinin en çarpıcı hikâyelerinden birini ele alan filmin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.