Star Trek Sonsuzluk'tan yeni bir fragman yayınlandı

3.217 Gösterim
27 Haziran 2016 17:39
Star Trek Sonsuzluk'tan yeni bir fragman yayınlandı

2009 yılında J.J. Abrams tarafından yeniden çekilen Star Trek serisinin üçüncü filmi Star Trek Sonsuzluk'tan (Star Trek Beyond) yeni bir fragman yayınlandı. Hızlı ve Öfkeli serisinden tanıdığımız Justin Lin'in yönetmenliğini yaptığı film 26 Ağustos 2016 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.


J.J. Abrams'ın startını verdiği modern Star Trek serisinin üçüncü filmi Star Trek Sonsuzluk, 2016 yazının merakla beklenen filmlerinden biri. Abrams'ın yönetmen koltuğunu Hızlı ve Öfkeli serisinden tanıdığımız Justin Lin'e devrettiği, kadrosunda Chris Pine, Simon Pegg, Idris Elba, Zoe Saldana, Karl Urban, John Cho ve yaklaşık bir hafta önce trajik bir şekilde hayatını kaybeden Anton Yelchin'in bulunduğu Star Trek Sonsuzluk'un ilk fragmanı serinin hayranları tarafından epey eleştirilmişti. Yayınlanan ikinci fragmanı ile hayranlarının gönlünü geri kazanan filmden yeni bir fragman daha yayınlandı.

Star Trek Sonsuzluk'ta, Atılgan gemisinin ve cesur mürettebatının epik yolculuğu devam ederken mürettebat uzayın bilinmeyen derinliklerinde kendilerini ve federasyonun temsil ettiği her şeyi sınayan gizemli, yeni bir düşmanla karşılaşıyor.

Bir hafta önce talihsiz bir şekilde hayatını kaybeden yetenekli oyuncu Anton Yelchin'in oynadığı Chekov karakterini yeni yayınlanan fragmanında göremediğimiz Star Trek Sonsuzluk, 26 Ağustos'ta ülkemizde vizyona girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.