Scarlett Johansson'lu Kabuktaki Hayalet'ten Türkçe altyazılı ilk fragman yayınlandı

5.992 Gösterim
14 Kasım 2016 12:50
Scarlett Johansson'lu Kabuktaki Hayalet'ten Türkçe altyazılı ilk fragman yayınlandı

Scarlett Johansson'u başrolünde izleyeceğimiz, ünlü manga serisinden uyarlanan Kabuktaki Hayalet (Ghost in the Shell) filminden Türkçe altyazılı ilk fragman yayınlandı.


Uyarlama furyasının alt başlığı olarak yorumlayabileceğimiz, başarılı animasyonların canlı çekim yeniden çevrimlerinin en güncel örneklerinden biri olan Scarlett Johansson'lu Kabuktaki Hayalet (Ghost in the Shell)'den Türkçe altyazılı ilk fragman yayınlandı.

Masamune Shirow'un manga serisinden sinemaya animasyon olarak uyarlanan Kôkaku Kidôtai (Ghost in the Shell) kısa kült olmuş, uyarlandığı manga serisi gibi kendi hayran kitlesini oluşturmuştu. Rupert Sanders'ın yönettiği, Johansson'un yanı sıra Juliette Binoche, Michael Pitt, Pilou Asbæk, Takeshi Kitano, Rila Fukushima gibi isimlerin de yer aldığı yeniden uyarlama da, özel operasyonlardan sorumlu 9. Birlik'in başındaki sayborgun (Scarlett Johansson) en tehlikeli suçluların peşinden gitmesini anlatacak. 31 Mart 2017 tarihinde vizyona girecek olan filmin Türkçe altyazılı ilk fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.