Rogue One: Bir Star Wars Hikâyesi'den özel bir klip ve poster yayınlandı!

3.071 Gösterim
18 Temmuz 2016 14:00
Rogue One: Bir Star Wars Hikâyesi'den özel bir klip ve poster yayınlandı!

2015 yılının son günerinde vizyona girip yeni jenerasyon Star Wars filmlerinin başlangıcını yapan Güç Uyanıyor (The Force Awakens) sonrası, tanıdık bir zaman diliminde geçen, başka bir Star Wars öyküsü anlatacak olan Rogue One: Bir Star Wars Hikâyesi'nin yollarını gözler olmuştuk. 


Merakla beklenen filmden bu hafta sonu özel bir klip ve yeni bir poster yayınlandı.

Son zamanlarda, prodüksiyonu bittikten sonra bazı sahnelerinin yeniden çekilmesiyle gündemde olan Rogue One: Bir Star Wars Hikâyesi'nden (Rogue One: A Star Wars Story) uzun, yeni bir fragman beklenirken, filmden muazzam bir poster ve kamera arkası görüntülerinin de olduğu başarılı bir klip yayınlandı.

İstila (Monsters) ve Godzilla filmlerinden tanıdığımız Gareth Edwards'ın yönetmenliğini yaptığı, Felicity Jones, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen ve Ben Mendelsohn gibi isimleri başrolünde izleyeceğimiz Rogue One: Bir Star Wars Hikâyesi, bir grup kahramanın Ölüm Yıldızı planlarını çalmak gibi imkansız bir görev için bir araya gelmesini konu alıyor. Star Wars hayranları tarafından merakla beklenen film, ülkemizde 14 Aralık 2016 tarihinde vizyona girecek. Filmden yayınlanan özel klibe aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.