Rogue One: Bir Star Wars Hikâyesi $300 milyonluk açılışa gözünü dikti

3.324 Gösterim
14 Aralık 2016 15:10
Rogue One: Bir Star Wars Hikâyesi $300 milyonluk açılışa gözünü dikti

Star Wars hayranlarının merakla beklediği Rogue One: Bir Star Wars Hikâyesi, bu hafta vizyona giriyor. Film, dünya genelinde $300 milyonu aşan bir açılış performansına gözünü dikmiş durumda.


Skywalker külliyatının dışına çıkan ilk Star Wars filmi olma özelliğine sahip Rogue One: Bir Star Wars Hikâyesi'nin, tüm bunlardan ötürü eleştirel açıdan nasıl karşılanacağı ve gişe anlamında Star Wars markasının potansiyelini ne kadar kullanabileceği merak konusuydu. İlk gelen eleştirilerden geçer not almayı başaran film, gişede de hatırı sayılır bir başarı elde edecek gibi duruyor. Özellikle Amerika'daki gişe uzmanlarına göre film dünya genelinde $300-350 milyon baremlerinde dolaşan bir açılış performansına imza atabilir. Filmin ABD'deki hafta sonu performansı adına tahminler ise $140-150 milyon civarında dolaşıyor. Eğer film bu tahminleri karşılayabilirse, Star Wars: The Force Awakens'tan sonra en iyi Aralık ayı açılış rakamına erişmiş olacak.

Gareth Edwards'ın yönetmenliğini üstlendiği, bir grup isyancının Ölüm Yıldızı'nın planlarını çalmaya çalışmasını anlatacak olan filmin ülkemizdeki seans bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.