Robert Downey Jr.'lı Sherlock Holmes 3'te önemli gelişme!

5.205 Gösterim
28 Ekim 2016 09:58
Robert Downey Jr.'lı Sherlock Holmes 3'te önemli gelişme!

Guy Ritchie'nin yönetmenliğinde çekilen ve başrollerinde Robert Downey Jr. ile Jude Law'ı izlediğimiz Sherlock Holmes serisinin üçüncü halkası olacak olan Sherlock Holmes 3'te uzun bir süre sonra kayda değer bir gelişme yaşandı.


Sherlock Holmes hayranları için oldukça iyi bir hafta diyebiliriz. Benedict Cumberbatch'li ünlü mini-seri Sherlock'un 4. sezon prömiyerinin tarihi hafta içerisinde belli oldu. Bugün ise ünlü dedektifi sinemada canlandıran Robert Downey Jr.'lı Sherlock Holmes 3'ten yeni bir haber geldi. Guy Ritchie'nin yönettiği ilk iki filmiyle toplamda $1.07 milyar kazanan, dolayısıyla önemli bir hayran kitlesine sahip olduğunu kolaylıkla söyleyebileceğimiz serinin üçüncü filminden uzun bir süredir ses seda çıkmıyordu. Robert Downey'nin Marvel evrenine bağlılığı dolayısıyla Sherlock Holmes 3'ün çekim tarihi bir türlü belirlenememişti. Variety'nin bildirdiği özel habere göre, filmle ilgili ilk büyük somut adım atıldı ve filmin senaryosuna imza atacak bir senarist ekibi kuruldu.

Oluşturulan senaryo takımında yakın dönemde önemli filmlerde çalışmış isimler bulunuyor. Guardians of the Galaxy'nin senaryosuna imza atan ve Captain Marvel, Pokemon gibi filmleri yazacak olan Nicole Perlman, yakın zamanda imza attığı Baywatch, Bastards gibi filmleri çıkacak olan Justin Malen, önümüzdeki haftalarda izleyeceğimiz Rogue One: Bir Star Wars Hikâyesi'nin senaryo takımında yer alan Gary Whitta, Snowden'ın senaristi Kieran Fitzgerald ve yeni Tomb Raider filmi üzerinde çalışan Geneva Dworet-Robertson.

 

Robert Downey Jr.'ın 2017'nin ilk aylarında Avengers filmleriyle uğraşacağını düşünürsek, Sherlock Holmes 3'ün 2018 yılından önce vizyona girmesi imkân dâhilinde gözükmüyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.