Richard Linklater'ın yeni filmine üç usta oyuncu!

2.716 Gösterim
31 Ağustos 2016 10:30
Richard Linklater'ın yeni filmine üç usta oyuncu!

2014 yılının en iyi filmlerinden Boyhood'u yönettikten sonra Eveybody Want Some!! filmini kotaran Richard Linklater'ın yeni projesi belli oldu. Yönetmenin yeni filmi Last Flag Flying'in başrollerinde yer alması planlanan üç usta oyuncu da belli oldu.


Üretkenliğinden bir şey kaybetmeyen Richard Linklater'ın yeni projesi bir uyarlama olacak. Daha da ilginci, senaryosunu Linklater'ın yazdığı yapım, bir başka usta yönetmen Hal Ashby'nin yönettiği, başrolünde Jack Nicholson'ı izlediğimiz The Last Detail'in bir bakıma devam filmi olacak.

 

Darryl Ponicsan'ın 1970'te yayımlanan romanı, 1973 yılında Jack Nicholson'ın başrolünde olduğu bir filmle sinemaya uyarlanmıştı. Ponicsan, 2005 yılında The Last Detail'in devamı niteliğinde olan Last Flag Flying'i yayımladı. Linklater da bu romanı sinemaya uyarlamak adına filmin senaryosu ile uğraşıyor. Filmin başrollerinde yer alması planlanan isimler ise filme olan heyecanı ikiye katlayacak cinsten. Komedi oyunculuğundan A sınıfı aktörler klasmanına geçiş yapan Steve Carell, Breaking Bad sonrası kariyerini çeşitlilik üzerine kuran Bryan Cranston ve kariyerinin özlemle andığımız ilk dönemlerine dönüş sinyalleri veren Laurence Fishburne filmin başrolleri için konuşulan isimler. 11 Eylül sonrası Irak işgali sırasında geçen bir hikâye anlatacak olan filmden yeni bilgiler geldikçe iletmeye devam edeceğiz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.